• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha s650 demolar....

Cevap: yamaha s650 demolar....

Abu bu elk baglaminin Dsp, reverb yada chorus ayarinlami oynadin, benim s650de boyle cikmiyor.

evt elektro bağlama çok hoş olmuş :)

benim komalarım hala kayıyorrrr imdaaattt ! :D

Abu bu elk baglaminin Dsp, reverb yada chorus ayarinlami oynadin, benim s650de boyle cikmiyor.

bişi yapmadim 154 olmasi lazim dsp efek numarasi 3.cu phaleser efekti actınmı direk geliyor 250 ustunde efek alette.... ve hepsi birbirinden güzel.....

evt elektro bağlama çok hoş olmuş :)

benim komalarım hala kayıyorrrr imdaaattt ! :D

koma olayi registon sesi 1.ad komali sonra bitanede komasiz kaydediyom bitanede segah ayarlıyom resgstondakı her sesi aynı zamanda koma ayarıda kaydedilim cağirabilyonuz sonra frezeyi kapattınızmı aynı koma gamında kalıyor sadece rtm değişme olayı biraz daha basit olsaydi cok güzel olurdu ama tabi paraya gore kofte...........

salim benim işi en kısa zamanda halledersen sevinirim. haberini bekliyorum....

umitpa1x valla, tam ayarlari bi kontrol edip bana iletsen sevinirim... hasta oldum... uyku tutmuyor bende niye böyle cikmadigi icin :)

Dr. Salim hem$erim... Augustosda ziyaretine gelicem... Bir yere kayip olma :)

dsp efek 154 phaser main dsp efektini 128 yap sonuna kdar ac bu kadar 2 ci dualada bas gtr tarsi bir ses bukadar cok basit efekler zaten onunde dsp bastinmi uzun geliyor.... kolay gelsin..

kardeşim demoların güzel olmuş teşekkürler roman demolarıda yaparsan seviniriz ...

umitpa1x valla, tam ayarlari bi kontrol edip bana iletsen sevinirim... hasta oldum... uyku tutmuyor bende niye böyle cikmadigi icin :)

Dr. Salim hem... Augustosda ziyaretine gelicem... Bir yere kayip olma :)

inş. abicim.

kardeşim demoların güzel olmuş teşekkürler roman demolarıda yaparsan seviniriz ...

demo yapmak istiyorumda bizim ufaklık yuzunden bişi yapamıyom orgu actığımı gordumu kendi benden once atlıyoo calarken illa basıyo tuşlara karıştırıyo... uyurkende calamıyom kulakları sese duyarlı musayit olduğum an demo paylaşacam....

bu alette macun lead gibi sesler varmı yada ses atılıormu birde a1000 den üstünmüdür acaba ?