• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha Tyros2 Kahveyi Kavururlar 9-8

Cevap: Yamaha Tyros2 Kahveyi Kavururlar 9-8

vau vau acayip geliyor gitarlar alttan :)

cok hos olmus elıne saglık..

abı ıyı akşamlar.. sız cevrım ıcısınız o yuzden yazıorum ısmım emre yenı katıldım sızden bısı rıca edıorum.. bı org almak ıstıorum profesyonel olacak .. tavsıyenız nedır.. pa 800 mu tayros 2 mı o tur ebatlı bı org almak ıstıorum.. fl studıo kullanıcısıyım.. bana hangısı yardımcı olur.. sayıogılr

abı ıyı akşamlar.. sız cevrım ıcısınız o yuzden yazıorum ısmım emre yenı katıldım sızden bısı rıca edıorum.. bı org almak ıstıorum profesyonel olacak .. tavsıyenız nedır.. pa 800 mu tayros 2 mı o tur ebatlı bı org almak ıstıorum.. fl studıo kullanıcısıyım.. bana hangısı yardımcı olur.. sayıogılr

tyross 2 yakında yine bomba gibi pasaya çıkacak mürenin sayesinde bence tyros al derim

Emre bey öncelikle hoş geldiniz.Ben özellikleri ve ses teknolojisi olarak size Yamaha tyros2-tyros3 yakında Tyros4 çıkıyor.bu 3 modelden bir tanesini edinmenizi tavsiye ederim.Yamaha or700 v2de olabilir.Fl studioda Usb host bağlantısı ile saydığım modelleri kullanabilirsiniz.bende Fl studio 9 kullanıyorum karar sizin.Dinleyin,çalın, görün.Yamaha Or700 V2nin ,Yamaha Tyros3ün Sıfırını bulabilirsiniz.alabiliyorsanız sıfır bir cihaz alın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dr.salim veya Batuh yazmış olabilir.Bende ritim-ses çalışmalarına başladım.Ritmi yazanında ellerine sağlık diyelim.

Ritim Soner setten kullanılmıştır.

Ellerinize Sağlık Çok Güzel Olmuş..

eline sağlık ii çalışmalar.... bi de buj çalışmaları bizlerle paylaşsanız ritm ve set olarak daha iyi olmaz mı... hem yamaha daha iyi anlaşılır ve yayılır bu sayede....

öyle olacak zaten.yakında bir set paylaşıcam.

eline sağlık ii çalışmalar.... bi de buj çalışmaları bizlerle paylaşsanız ritm ve set olarak daha iyi olmaz mı... hem yamaha daha iyi anlaşılır ve yayılır bu sayede....

tabiki paylaşıcam.;)

Selamın aleyküm nasıl indirmeye dinleme yapabiliyoruz