yamaha tyros4

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: yamaha tyros4

Malesef bizim ülkemizde klavye pazarı düğüncülerden sorulur.
yüzlerce binlerce 2/4 ritimleri yazılır yinede yetmez.
Kimse kullandığı aleti tanıyıp işlemeye yanaşmaz.
Hazır da varmı diye sürekli istekler olur.
Haa bu arada set varmı set. :)
Şöyle çin setdi gibi olsun uzunca bitmesin :) Tyros 10'a kadar desteklesin

1. hangi cihaz olursa olsun işlenmesi lazım
2. fiziksel rahatlık korg ta var yamaha da batı sentezi var
3. alışılırsa bütün cihazlar güzeldir(yeni sistemler)
4. ve farklı cihaz kullanan insanların fikirlerine saygı duymak lazım.
5. en son, sonuç alınabilen (genel olarak) tüm klavyeler güzeldir ....

insanlar neden hep bilip bilmeden konuşuyor anlamıyorum, tyros serisini almaya cesaret edemezsiniz pahalı olduğu için sonra neden set yok diye lagaluga yaparsınız ,arkadaşlar aletler her yönü ile kalitedir ...nasıl bmw mercedes kalite ise pahalı, herkesin almaya gücü yetmez alıncada vaz geçemez misalidir tyros... türkiye de pazar ihttiyacına bile gerek duymuyor adamlar böyle boş konuşmalar yapıldıkça türkiye ye yatırım yapmıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

bence çok güzel alet keşke bunada ayıracak param olsada alsam

her model klavye kullanmış biri olarak Yamahanın teknoloji olarak Korgtan çok çok ileride olduğunu söyleyebilirim.Yamaha kullanmak için kafa yormak gerekiyor Korg pratikliği sayesinde piyasaya hakim.Yamahanın kasasında Made in Japan yazısını gördükçe tahtından kimse indiremeyecek.Adamlar mükemmel Sound boardı üretiyor.inşallah Made in TURKEY patentli bir Yamaha modeli üretilir.Veya bir Türk-Japon ortak yapımı......

okan__09okan__09

Bende söylediklerinize katılıyorum cidi bir set desteği olmadıktan sonra fazla tutulacağını tahmin etmiyorum bende de tayros2 var memnunum fakat farklı bir ritm ve ses aradınmı birkaç kişinın tekelinde kalmış ve o insanlar seni çok yoruyor tıkandığın bir yerde yardımdan ziyade hep ticarı olarak bakılıyor

O yüzden iyi bir cıhaz çıkarmadan önce türkiye için iyi bir set ve türkçe kullanma kılavuzu çıkarmaları lazım diye düşünüyorum

5dk güldüm bu kelimeye ne zaman tahta cıktıııı :)

bence pek gülünecek bi yan yok tyros2 yi ve 3 ü bilen biliyor hani gülünecek biziz ki 4000tl tyros2 ye 8000 tl tyros3 e veremedik gülmekte haklısın ki o mertebeye ulaşamadık amaki bmw x5 ler otobanda taht taydı şimdi yerini x6 lar aldı bu da aynı tahtını tyros4 lere bırakacak 12000tl ben verip bu klavyeyi alamam bu sebebten dolayı set yapamam kullanacağımız yine alt sınıf klavye pa80 800 xd9 sx3000 or700 :) işte asıl gülünecek durum burasıki bende buna yıllardır gülüyorum :D kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :D:D:D:D:D:D

gerçekten bende size katılıyorumki tyros1 bile piyasanın çok üstünde