Cevap: Yamaha ve korglar için floppy flashdisk dönüştürücü denenmiştir
servisin pa80 e taktığı usb farklı birşey yani flash kartın işlevini görüyor burada bahsedilen disket yerine takılıyor bende sipariş verdim benim sx3000 ne takacağım takmasıda gayet basit yanında birde cd de program veriliyor ve kullanacağınız usb belleği 1.44mb lik alanlara bölüyor ve her bölüm bir disket gibi org tarafından algılanıyor cihazın ön tarafındaki dijital sayaç ile bölümler seçiliyor
usb den o zaman hd gibi yüzlerce midi çalmak mümkün mü oluyo.disketle sınırlı malum.DTL servisi bi ilgilense bu işle.pa80 e taktırmalı.gerçi 1 senedir takılıyo.ama servisin uygulaması daha garanti olur.bir de tabii ne gibi avantajımız olacak.birincisini ben söylüyeyim.ikide bir disket bozuldu derdi olmaz.usb kolay bozulmuyo.bir bilen açıklasın....
servisin pa80 e taktığı usb farklı birşey yani flash kartın işlevini görüyor burada bahsedilen disket yerine takılıyor bende sipariş verdim benim sx3000 ne takacağım takmasıda gayet basit yanında birde cd de program veriliyor ve kullanacağınız usb belleği 1.44mb lik alanlara bölüyor ve her bölüm bir disket gibi org tarafından algılanıyor cihazın ön tarafındaki dijital sayaç ile bölümler seçiliyor