**yanlızlık** yeni demo (furalabi)

Cevap: **yanlızlık** yeni demo (furalabi)

değişen birşey yok derken zaten çok güzel daha iyisi olamaz demek istedim.her hali ile harika.yoksa ilave ve vokaller tabikide hoş.ama gerek yok zaten çok güzel demek istedim.yanlış anlaşılmasın furalabi.

değişen birşey yok derken zaten çok güzel daha iyisi olamaz demek istedim.her hali ile harika.yoksa ilave ve vokaller tabikide hoş.ama gerek yok zaten çok güzel demek istedim.yanlış anlaşılmasın furalabi.

:) estağfurullah yanlış anlarmıyım ferdesu hanım.. sanırım ben doğru ifade edemedim. :) bakın bir demo daha payşalmıştım gözünüzden kaçmış olabilir bunuda dinleyin vaktiniz varsa oldukça iyi oldu sevdiğim bir parça...
Dido vural.. by furalabi on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

evet bunu kaçırmışım.bir harika.bu kadar güzel vede dinlendirici bir ses.çok keyif aldım dinlerken gerçektende.bağımlı olduk demolarına.yüreğine sağlık furalabi.

evet bunu kaçırmışım.bir harika.bu kadar güzel vede dinlendirici bir ses.çok keyif aldım dinlerken gerçektende.bağımlı olduk demolarına.yüreğine sağlık furalabi.

:) teşekkürederim beğendirebiliyorsam ne mutlu bana.. yeni çalışmalar yolda.. fakat havalar ısındıkça takipçi sayımız azalıyor sanırım.. ozamanda paylaşım yapmak hüsran oluyor.. yani bi yorum yapan bile olmayınca amacına ulaşmadığını düşünüyor insan..

sonkez güncel