• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yardım Lütfen MCE proğram kurulumu hatası hakkında

cansinan_24

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 80 + KORG İS 40
arkadaşlar laptop aldım PCMCIA girişli pa80 kartını okutmak için yani MCE proğramını bir türlü kuramadım aşşağıdaki hata ile karşılaşıyorum devamlı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...cansinan_24

MCE PROĞRAM HATASI

please exit MCE and try another memory windows address
use command line option W to change the memory window from
address 0000(=W0).

Cevap: Yardım Lütfen MCE proğram kurulumu hatası hakkında

arkadaşlar laptop aldım PCMCIA girişli pa80 kartını okutmak için yani MCE proğramını bir türlü kuramadım aşşağıdaki hata ile karşılaşıyorum devamlı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...cansinan_24

MCE PROĞRAM HATASI

please exit MCE and try another memory windows address
use command line option W to change the memory window from
address 0000(=W0).

arkadaşlar yardımınıza gerek kalmadı ama sorunumu kendi çabalarımla çözdüm siz trakya müzik ailesi üyeleri olarak en azından sorunuma küçükte olsa bir yanıt veremediğiniz için ve yardımcı olamadığınız için hepinize çok teşekkür ederim saygı benden cansinan_24

Cevap: Yardım Lütfen MCE proğram kurulumu hatası hakkında

ben geç gördüm sorunu çözdüne sevindim.şu sebeblerden dolayı yapmış olabilir bir kere vista da çalışmıyo xp olaMASI GEREK.İkincisi kurulum yanlış yapılmış olabilir