Profesyonel Mikrofon Seçimi Lütfen Yardım edin

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Pa3x Le klavyeme direkt bağlayacağım bir mikrofon alıcam hangi marka model almalıyım? Teşekkürler.

Yorumlar

Kim dediyse bilmiyor.. oda düşük bir versiyonu onu alabilirsin ama orijinal ! Saygılar
Ben SM58'i yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar.SM58'lerin 2 versiyonu var(Orjinallerinden bahsediyorum)SE modelleri stüdyo tiptir feedback'e çok girmez switch yoktur.LC modeli SE'ye göre daha makul fakat çabuk feedback'e girer ve switch mevcuttur.Bana soracak olursanız SE modelini tercih edin derim.Alternatif olarak da Roof R-100 önerebilirim

Ben SM58'i yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar.SM58'lerin 2 versiyonu var(Orjinallerinden bahsediyorum)SE modelleri stüdyo tiptir feedback'e çok girmez switch yoktur.LC modeli SE'ye göre daha makul fakat çabuk feedback'e girer ve switch mevcuttur.Bana soracak olursanız SE modelini tercih edin derim.Alternatif olarak da Roof R-100 önerebilirim
Ayrıntılı anlatımınız için çok teşekkür ederim üstadım. Allahın izni ile SM58SE alıcam ama mağzadan alıcam. İnternettekiler çakma gibi geldi bana çin üretimi. Roof R-100 yok yada ben bulamadım yaşadığım ülkede (İngiltere). İyi hafta sonları dilerim. Saygılar…

Sm 58 bende kulandim ve halende kulaniyorum hic bir problem yasamadim evet fiyati ucuz degil ama hakinida veriyor fakat ben orga baglanti degil powermixere baglantili kulaniyorum
Sanirim Sm58 den sonra yeni modeleri cikmistir SM58 yeni bir mic modeli degil

ikinci el tavisiye etmiyorum

Son düzenleme:
Sm 58 bende kulandim ve halende kulaniyorum hic bir problem yasamadim evet fiyati ucuz degil ama hakinida veriyor fakat ben orga baglanti degil powermixere baglantili kulaniyorum
Sanirim Sm58 den sonra yeni modeleri cikmistir SM58 yeni bir mic modeli degil

ikinci el tavisiye etmiyorum
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim abi. Evet ucuz değil. İnternette £60 ama çakma bence nedense sure sitesinde £125. Haklısın ben zaten ikinci el mikrofon asla almam hijyenden dolayı. Saygılar…

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim abi. Evet ucuz değil. İnternette £60 ama çakma bence nedense sure sitesinde £125. Haklısın ben zaten ikinci el mikrofon asla almam hijyenden dolayı. Saygılar…
SM 58 çizgisini hiç bozmadı müziğe başladığım 93 yılında da SM 58 vardı(Ki ben 88 doğumluyum bu arada) o dönemler Atlantik kabinlerle ya da Electro Voice kabinlerle falan kullanıyorduk ki o dönem bile bu setuplar anamızın gözü kadar pahalıydı şimdi 2023 yılındayız halen aynı setupla kullanıyoruz değişen hiçbir şey yok

Son konular