Yeni başliyorum yardimm !!

cankut _95

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa3X pro - klasik gitar
MERHABA BEN FORUMA YENİ KAYIT OLDUM, BİR SÜREDİR ORG ÇALMAYA ÇALIŞIYORUM BAŞLAMAK İÇİN İYİ BİR ORG'a VE SİZİN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR:)

Cevap: Yeni başliyorum yardimm !!

a300 tr roland exr 46 korg is40 i30 i3 vs ile başlaarsan bi kısma kadar rahat devam edersin

ne kadar bütçen acaba onuda yazsaydın herkes sana fikrini daha güzel sunardı,sana yeni olduğun için yamaha a 1000 tr,roland exr46 or,bu ikisini öneririm,aşağısını almana gerek yok,yada yamaha a 300 tr v2 de olabilir,bu orglara bak,bunlar öğrenmen için kendini geliştirebileceğin orglardır

korg i4 almanı tavsiye ederim fiyatıda uygun bulursun

MERHABA BEN FORUMA YENİ KAYIT OLDUM, BİR SÜREDİR ORG ÇALMAYA ÇALIŞIYORUM BAŞLAMAK İÇİN İYİ BİR ORG'a VE SİZİN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR:)

Öncelikle hoşgeldiniz...

Bir amatör olarak size ilk tavsiyem "üzerinde hoparlörü olan bir cihaz" tercih etmenizdir.Bütçenizi bilmemekle beraber mademki başlangıç için iyi bir cihaz tercih etmek istiyorsunuz; size öncelik sırasına göre şu cihaz isimlerini vermek istiyorum: Yamaha A1000 TR , Roland EXR46 ,Yamaha A300TR V2 , Korg İS 40 veya İS 50/50B ve bulabilirseniz temiz bir Korg İ4S

Bunların içinde sadece "Yamaha A300TR V2" nin sıfırını bulabilirsiniz.Diğerleri malesef artık üretilmemektedir.

Umarım bir faydam dokunmuştur.

İyi günler diliyorum...

bu iş için nekadar para ayıracaksan belirt,o paraya göre sana tavsiye edelim.saygılar...

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bütçem 700 tl civari tavsiyelerinizi dikkate alarak bir araştirma yaptim ve yamaha a 300 tr v2 bana en uygun olani diye düşündüm .

aynen kardeşim 700tl ile alınabilecek en ii alet o.saygılar....

hurda bir pa80 alabilirsin hem satarkende kar edersin :)

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bütçem 700 tl civari tavsiyelerinizi dikkate alarak bir araştirma yaptim ve yamaha a 300 tr v2 bana en uygun olani diye düşündüm .

Doğru seçim;)