yeni ketroncu olduk

• Konbuyu başlatan asos
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

asos

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
xd9 aldık yeni ama nasıl ses ritim yüklenir bilmiyorum set demiş bunu kaç diskete çekiyoruz nasıl yapıyoruz korg da tek disketle tamamdı ama ketron nasıl bilmiyorum aldığım yerden sadece 200 tane ritim geldi disketi açtığımda direk ritimler çıkyor tek tek yükleniyor burdaki setler nasıl biraz anlatırmısınız saygılar

Cevap: yeni ketroncu olduk

xd9 aldık yeni ama nasıl ses ritim yüklenir bilmiyorum set demiş bunu kaç diskete çekiyoruz nasıl yapıyoruz korg da tek disketle tamamdı ama ketron nasıl bilmiyorum aldığım yerden sadece 200 tane ritim geldi disketi açtığımda direk ritimler çıkyor tek tek yükleniyor burdaki setler nasıl biraz anlatırmısınız saygılar

hocam xd9 bende kullandım aklımda kalanlarla yardımcı olmaya çalışayım size,

xd9 da ritimleri tek tek yükleniyo,disk ne kadar ritim alıyorsa diske yükleyin,beğendiğiniz ritimleri xd9 un hafızasına atabilirsiniz,xd9 hafızası toplam 45 50 adet ritim alıyo,size verilen 200 adet ritimlerden 50 tanesini beğendiğinizi xd9 un hafızasına atıp kullanabilirsiniz,

o şekilde yükledim zaten ama ben siteden farklı ritimler indiremiyorum burdan birinden indirmiştim ondada ritim isimleri değilde başka bir isim yazıyordu bunları ayrı ayrı diskete çekip atmak lazımmış heralde tamda bilmiyorum 4 disketllemi 6 disketlemi nasılsa bilmiyorum korg böyle değildi yauw valla anlyamadım tam saolasın genede

o şekilde yükledim zaten ama ben siteden farklı ritimler indiremiyorum burdan birinden indirmiştim ondada ritim isimleri değilde başka bir isim yazıyordu bunları ayrı ayrı diskete çekip atmak lazımmış heralde tamda bilmiyorum 4 disketllemi 6 disketlemi nasılsa bilmiyorum korg böyle değildi yauw valla anlyamadım tam saolasın genede

hocam zamanla alışırsın,xd9 güzel cihazdır,bi alışırsan bırakamazsın,çok tatlı saundu vardır,kullanımı kolaydır,basit bi kullanımı vardır,