Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
linkarkadaşlar bu set o set su set yok sample yok pad yok o var bu yog evet bitti düğün ve tüm programlar için tek set özellikle Erzurum ve doğu için ben erzruumluyum setim 20 adet setten yapılmıştır ful artı ful dur yükleyin görüşlerinizi yazın .. şimdiden saygılar dahada aramayın set)))))özellikle ritimlerdeki padlara dikkat performas seslere de dikkat aklınız çıkacak başka bir seye ihtiyaç duyan arkadaşlara yardımyapılır 5324371005
yeter yawww sonset bu baska yokarkadaşlar bu set o set su set yok sample yok pad yok o var bu yog evet bitti düğün ve tüm programlar için tek set özellikle Erzurum ve doğu için ben erzruumluyum setim 20 adet setten yapılmıştır ful artı ful dur yükleyin görüşlerinizi yazın .. şimdiden saygılar dahada aramayın set)))))özellikle ritimlerdeki padlara dikkat performas seslere de dikkat aklınız çıkacak başka bir seye ihtiyaç duyan arkadaşlara yardımyapılır 5324371005
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
DENİZ — Yeter Ki: Duygusal Bir Yolculuğa Davet | Güncel Haber | 0 | 544 | |
|
|
Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? - Korg Pa500tr | Demo Bölümü | 4 | 3K | |
| B | HATIRAN YETER-FERDİ TAYFUR | MD download | 0 | 1K | |
| T | sev yeter---bergen ft müslüm gürses | MD (alt yapı ) | 0 | 1K | |
| T | hatıran yeter---ferdi tayfur md | Orjinal Altyapı | 0 | 2K |