• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yol Verin/DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Bariş Manço'nun bende yeri ayrı olan bir parçasını çalmaya çalıştım..Aslında bu parçada muhakkak canlı gitar kullanmayı düşünüyordum ama geçenlerde sol bileğimi incittim.Önemli bir şey yok ama tendon zarar görmüş 2 hafta kullanmak yasak elimi doktor koruyucu protez verdi..Sağ elle projeyi bitirebildim.

Kullanılan Plug-In'ler ;

Halion
Trilogy
EzDrummer
Slayer

Bu parçayı isteyen olursa altyapı olarak da verebilirim...Selamlar...

Yol Verin-DreamSongs.mp3 - File Shared from Box - Free Online File Storage

Cevap: Yol Verin/DreamSongs

Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili dostum. Aksilikler de yakanı bırakmıyor. Senin gibi bir müzisyenin elini kullanamaması büyük kayıp. Aman dikkat et. Bir iki hafta çalmayıver. Bu arada rahmetlinin güzel bir parçasını çalmışsın. Zevkle dinledim. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

harıkasın her zamanki gibi

Teşekkürler Saadettin hocam..

Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili dostum. Aksilikler de yakanı bırakmıyor. Senin gibi bir müzisyenin elini kullanamaması büyük kayıp. Aman dikkat et. Bir iki hafta çalmayıver. Bu arada rahmetlinin güzel bir parçasını çalmışsın. Zevkle dinledim. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkürler Ruhi hocam bende zaten işi garantiye almak için elimi dinlendireceğim 2 hafta kadar...

Geçmiş olsun.

Demo güzel paylaşım için teşekkürler.

Yaşın kadar eski parçayı ruhuna uygun çalmışsın. Birde solist olsaydı....

Merhaba.

Müzik aşkı böyle birşey işte.Tek elle de olsa "demo yapayım" diye insanı motive edebilen bir güç. :eek:

Geçmiş olsun dostum ; üzüldüm gerçekten.En kısa zamanda iyileşmen dileklerimle...

Harika bir şarkı seçmişsin ; ben de çok severim bu şarkıyı.Yine çok güzel bir kompozisyon çıkmış ortaya.Düzenleme çok hoş ; elektro gitar soloları ise harika olmuş.Zevkle dinledim ; halen de dinliyorum...

Selâmlar...

büyük geçmiş olsun DreamSongs.acil şifalar dilerim.tek ellede olsa yine harikalar yaratmışsın.eline emeklerine sağlık.

hocam çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.. ayrıcada geçmiş olsun...

Abi geçmiş olsun. Her zamanki gibi güzel bir şarkı ve güzel bir kompozisyon. Eline emeklerine sağlık.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri