youtube ye nasil video yüklerim

IST-AHMET

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
selamlar youtubeye nasil video yükleyebilirim üyelik istiyormu denedim olmadi yoksa ayri bir programimi var sizlerden ricam detayli bir sekilde aciklarmisiniz,tesekkürler saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben cevap vereyim abi '' ilk önce çektiğiniz videoyu mp4 veya avi formatına çevirmeniz gerekiyor ...bunu için video konverter proğramları var...sonra youtubedeki sayfanızdan video ekleme yerinden çıkacak olan gözata tıkllayarak masa üstünüzde hazır bulundurduğunuz videoyu oraya atıyorsunuz ...yanlız videonun yüklenmesi bir kaç dakika sürebilir sabretmelisiniz...kolay gelsin abim.

yunus kardes selamlar verdigin bilgiler icin sagolasin esasinda benim icin degilde bizim ne video muz olurki cok samimi bir dosttum istemisti bos bir zamanimda bir deneme yapacagim olmassa bir daha rahatsiz ederim sagolasin,saygilarimla

yunuscum sitene girdim harbiden cok cok güzel yapmissin tebrikler hayirli olsun özelden yazi yazayim dedim müsade etmedi kapali diyor

bence videonun formatini wmv yap sen, en kücük video formatlarindan birisi oldugu icin yüklemeside ötekilere nazaren daha cabuk oluyo... tamam az kalite kaybi oluyo, ama zaten youtubede ne kadar kalite arayabilirizki??
geri kalan islemleri arkadaslar anlatmis bile zaten. üye ol, sonrada profilinden video upload yap... orda sana bi kac soru soracak, video ismi falan cart curt... kafana göre (konuya uygun) doldur oralari.... islem tamamdir...

Cevap: youtube ye nasil video yüklerim

sevgili kardesim cok tsk ler böyle acik sekilde yardimci oldugun icin cok süper,saygilarimla iyi günler dilerim

Cevap: youtube ye nasil video yüklerim

Teşekkür...