- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Değerli arkadaşlar emo usb aldım, heyecanla kaç gündür gelmesini beklerken aldığım ürün cumartesi emrah hocamız tarafından kargoya verilmişti, 3 gün geçti bekledim ne gelen var ne giden, mersin şubelesini aradım yurtiçi kargonun telefona bakan bile yok, Sinirden köpürdüm koskoca mersinde 4 şubeyi aradım telefona bakan yok, sözde evime gelmişler beni bulamamadıkları için ürünü teslim etmemişlermişmiş.. ben bu kargo şirketi yüzünden 2 gündür evden çıkmıyordum gelipte bulamadık vs. türü olaylar olmasın diye, telefonu niye açmadıklarını sorduğumda ise yoğunluk sebebiyle açılmadığını öne sürdüler, bu kadar işle güçle alakasız bi şirket görmedim.. gidip eve teslim edilecek olan kargoyu kendim aldım!..
siz siz olun asla yurtiçi kargo ile gönderi yapmayın, PTT kargo bile bunlardan iyi çalışıyor,Mersinden İstanbula 2 günde org gitti, bu adamlar bi usb yi 3 günde getiremediler, onu geçtim evde yokmuş gibi kayıtlara geçirmiş adamlar.. kargomu geri dönmekten son anda kurtardım
..
asla yurtiçi kargoya güvenmeyin,
siz siz olun asla yurtiçi kargo ile gönderi yapmayın, PTT kargo bile bunlardan iyi çalışıyor,Mersinden İstanbula 2 günde org gitti, bu adamlar bi usb yi 3 günde getiremediler, onu geçtim evde yokmuş gibi kayıtlara geçirmiş adamlar.. kargomu geri dönmekten son anda kurtardım
..
asla yurtiçi kargoya güvenmeyin,