Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunları sebebini söyleyim size her ay adam değişiminden dolayı yaşanan olaylarr....eşim avon satıyor her ay adres soruyorlar ve her ay değişik kilşiler geliyorr.. O kadar..arkadaşımında sorunu kesin kez o durr..
Ucuz mal alacak kadar zengin degilim demis adam. Sirketlerine ne kadar prestij kaybettirdiklerinin farkinda olsalar 3 kurus az para verecez diye surekli adam degistirmezlerdi.
kargoyu heyecanla beklerken saatler hafta oluyor gökhan kardeş olur arada sırada onlarda insan onlarda hata yapabiliyor belkide kapıyı çaldıklarında sen org çalıyordun duymadın vs. ben kargolarımı herzaman şubeden alırım ev işi sakat adamlar fazla ilgilenmiyor gezdiriyor şubeye atıyor.
katılıyorum. Geçen hafta birşey aldım sırf denemek için mng ile gönderdim. Adamlar arıyor, beyefendi geldik evde yoksunuz, ne yapalım vs. gibi olurunu bulmaya çalışıyor. Şubesine gidip aldım ben de. Şubeler y.içi kargo gibi izbe köhne pis değil. Çalışanlar tamam çok güler yüzlü değil ama en azından saygılı.