• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

zuhal müzik

• Konbuyu başlatan gremedes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görülen : 5K
Cevap: zuhal müzik

zuhal müzik e ayıp eski puan

Arkadaşlar zuhalden alışverişim olmadı ama istanbula gittigimde güleryüzle karşılayıp ürünleri test etme imkanı veriyorlardı. Hemen yargılamayın bence. Belki çalışanlardan birinindir bu tutumu. Tüm firma çalışanları aynı olacak diye birşey yok. Arkadaşa da üzüldüm. Elektronik şans işi işte. Ama garantiye girmesi lazımdı. Yada servise yonlendirilmesi lazım tekrar.

Müzikle ilgili bütün alışverişimi Ankara Zuhal Müzik'ten yaparım. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, gayet memnunum.

RaporsuZ bey FLYALONE bey size güveniyorum tutku müzik ten alcam Teşekkürler

arkdaşlar Rolandın yeni çıkan oryantal model orgunu Zuhal müzikden değil başka yerden alacağım diyorsunuz.Biliyormusunuzki Roland ın Türkiye Distrübütörü Zuhal müziktir.Yani Hangi mağazadan alırsanız alın onlar orgu zuhal müzikten alıp size satacaklardır,lütfen güldürmeyin Allah aşkına.Eğer Zuhal müziği cezalandırmak istiyorsanız.Bundan sonra bu mağazadan hiç bir şey olmayın,hele hele roland orgun hiç bir modelini satın almayın olurmu

olurmu arkadasım bir çok ilde Distrübütör var d..d roland tr ye gir bak bakım nekadar var ? : )

yenı bakma fırsatım oldu evde toprak yok diyorlar ama ilginç olan iki kez verdım yapıyorlar 1-2 saat deneme yapıyoruz amfili yada direk ısınıyor ısınınca pike benzeyen bir zırıltı gelıyor benım zoruma giden aradıgımda onu sat kurtul yenı bişey düşer ayaralarız demeleriydi bi daha almam ordan bişey

gerçekte öylebirşey varsa çok yanlış bir davranış...