aykutlama kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.
  • Trakyamuzik.net xenforo 2 ona bağlı Arowchat ve Facebook Trakya muzik 2. el ilanları Satılıktır (iletişim Admin) Saygılar

aykutlama kullanıcısının son içeriği

  1. aykutlama

    satıyorum gıcır gıcır

    Cevap: satıyorum gıcır gıcır güncel ilan...
  2. aykutlama

    satıyorum gıcır gıcır

    Cevap: satıyorum gıcır gıcır ikisini 1700 e veririm...
  3. aykutlama

    satıyorum gıcır gıcır

    Cevap: satıyorum gıcır gıcır günceldir..
  4. aykutlama

    satıyorum gıcır gıcır

    Cevap: satıyorum gıcır gıcır hala güncel...
  5. aykutlama

    tepki !!!lütfen dikkat...

    Cevap: tepki !!!lütfen dikkat... Ruhi abicim haklısın...fakat benim takıldığım hadi meslektaşlarımızı geçtim,sitemizin başında ne yazıyor?Türk Piyanist birliği...Tünel de ,orada burada hasbel kader dükkan açmış,milleti kazıklamış,sattığı ürünün ne olduğu belli olmayan dükkancılarında bizim...
  6. aykutlama

    Roland juno di de koma özelliği var mı?

    Cevap: Roland juno di de koma özelliği var mı? ümit abi bende juno di kullanıcısıyım biliyorsun...birincisi juno di de fantom ses motoru var ve sesler gerçeğe çok yakın...sahne pratikliği ve yaptığı iş te cabası...gw8 elime geçti inceledim hatta almayıda düşündüm ketron sx 3000 i almadan önce...
  7. aykutlama

    tepki !!!lütfen dikkat...

    Cevap: tepki !!!lütfen dikkat... ben böyle serbest piyasa ekonomisini doğru bulmuyorum...tabii her koyun kendi bacağından asılır...
  8. aykutlama

    Satılık Ketron SX3ooo Turkish

    Cevap: Satılık Ketron SX3ooo Turkish ok ...yahu uğraşacağına al klavyeyi gel bayram bitimi burada 10 dk.da yazalım ne lazımsa...
  9. aykutlama

    Açık hava için ses sistemi arıyorum

    Cevap: Açık hava için ses sistemi arıyorum bu arada Uzunköprüdeymişsin ya sen hemşerim...keşan la yarım saat,gel gör,dinle al git Alla Allaaaaaaaaaaa..... :)
  10. aykutlama

    tepki !!!lütfen dikkat...

    Arkadaşlar;sitede bir çok enstrüman veya ses sitemi alan ve satan arkadaş var:Lakin bir konudan şikayetçiyim...satıcı arkadaşlar acayip fiyat düşürüyorlar özelliklede ses sistemi konusunda....bu durumda alıcı arkadaşlar bazen yaaa buna benzer malzeme bilmemkimde şu fiyata diyerek sinir bozucu...
  11. aykutlama

    Açık hava için ses sistemi arıyorum

    Cevap: Açık hava için ses sistemi arıyorum yazdım ama ulaşmıyor herhalde yarbay arkadaşım...çoook temiz sıfır gibi 2 adet wharfedale evpx-215 kule....4 adet wharfedale evpx-115 normal kabin.......2 adet wharfedale evpx-115 subbass.....2 adet sound marka plastik kasa kabin.....3 adet...
  12. aykutlama

    Satılık Ketron SX3ooo Turkish

    Cevap: Satılık Ketron SX3ooo Turkish ben bilgisayara nasıl atıcam peki??benim alet flopy li,bilgisayarsa flopysiz...
  13. aykutlama

    Açık hava için ses sistemi arıyorum

    Cevap: Açık hava için ses sistemi arıyorum açık havada gümbür gümbür iş yaptığım bir ses sistemim var ihtiyacın olanları söylersin en uygundan yaparım...dua edersin :)) kuleler-power lar-monitörler ne lazımsa var...0507 593 74 07
  14. aykutlama

    açık havada düğün çallmak için bana nasıl bir sistem tavsiye edersiniz?

    Cevap: açık havada düğün çallmak için bana nasıl bir sistem tavsiye edersiniz? sana o paraya harika bir tesisat kurabilirim arkana bakmazsın...aktif sisteme geçeceğim için elimden bazı ürünleri çıkarıyorum...kulesi-power i-kafa kabini vs çok uyguna hallederim...0507 593 74 07
  15. aykutlama

    İzmir'den Alınık Kule Tipi Hoparlör

    Cevap: İzmir'den Alınık Kule Tipi Hoparlör wharfedale evpx-215 var bir çift aktif sisteme geçicem düşünürsen ara 0507 593 74 07
Üst