- Enst.
- Yok
bende a2000 den dili yananlardanım, aletten memnunum ama fiyatının düşmesi aletten soğuttu beni daha doğrusu yamaha markasından, sadık bi müşterisi olarak(daha önceden a1000 serisi kullandım) inanıp güvenerek ilk partilerden aldım üstüne 1200 lira filan versem pa3x alırdım ki pa3x ten bu alete geçtim bazı sebeplerden dolayı... ama artık yamaha benim için bitmiştir, a2000 kötü demek anlamına gelmiyor. fiyatını milyarlarca lira aşağı çekerek benim gibi yamahaya inanan (koyu fanatik yamahacıydım 3x kullandığım dönemlerde bile) zarara sokan bi markayı bedava verseler evime sokmam artık.. fiyatı düşünce almayı düşünürken vazgeçen bi çok arkadaşım oldu çünki bu kadarda olmaz dedirten bi rakamda indirim yapıldı ve gerçekten sinirden gözlerim doldu indirimi görünce..aradım ağzıma geleni saydım orgu aldığım bayiye.. biz enayi yerine konup kazığı dibine kadar oturtan bi marka ile alışveriş yaparken yarın sizin başınızada bu tür birşeyin gelebileğini düşünerek ona göre hareket etmenizi öneriyorum..
Türkiye müzik piyasasında KORG her zaman lider olacak os side hatalı olsa,ram da yaksa,kitlensede,patlasada.. çünki bi şekilde bi çözüm üretemese bile fiyatı alaşağı etmiyor..
Yamaha bu tür yanlış politikaları ile TÜRKİYE müzik piyasasında tutulmayacak hiç bir zaman.. arkadaşlarım o kadar alma derken kulak asmadım ama haklılarmış.. saund olarak vs korgtan daha güzel ama lanet olası politikaları beni aletten o kadar soğuttuki aleti fiyat düşmesinden sonra 2-3 kez açıp çaldım çünki aklıma geliyor moral filan kalmıyor.. toplam a2000 den zararım 1600 lira arkadaşlar bilginize....
birisi cıkıpta demesin do re müzik kendi imkanlarıyla yaptı yamaha ile alakası yok diye.. ana üreticiden izin alınmadan bu tür fiyat oynaması yapılamaz(marka imajı açısından) Yamaha benim gözümde artık sıfır,
BENİM GİBİ YAMAHAYA GÖNÜL VERMİŞ Bİ İNSANA BİLE BUNLARI SÖYLETTİNİZ ... ÇOK ŞEY KAYBETTİNİZ,SADIK MÜŞTERİLERİNİZ SİZLERE NASIL GÜVENSİN BUNDAN SONRA?
Türkiye müzik piyasasında KORG her zaman lider olacak os side hatalı olsa,ram da yaksa,kitlensede,patlasada.. çünki bi şekilde bi çözüm üretemese bile fiyatı alaşağı etmiyor..
Yamaha bu tür yanlış politikaları ile TÜRKİYE müzik piyasasında tutulmayacak hiç bir zaman.. arkadaşlarım o kadar alma derken kulak asmadım ama haklılarmış.. saund olarak vs korgtan daha güzel ama lanet olası politikaları beni aletten o kadar soğuttuki aleti fiyat düşmesinden sonra 2-3 kez açıp çaldım çünki aklıma geliyor moral filan kalmıyor.. toplam a2000 den zararım 1600 lira arkadaşlar bilginize....
birisi cıkıpta demesin do re müzik kendi imkanlarıyla yaptı yamaha ile alakası yok diye.. ana üreticiden izin alınmadan bu tür fiyat oynaması yapılamaz(marka imajı açısından) Yamaha benim gözümde artık sıfır,
BENİM GİBİ YAMAHAYA GÖNÜL VERMİŞ Bİ İNSANA BİLE BUNLARI SÖYLETTİNİZ ... ÇOK ŞEY KAYBETTİNİZ,SADIK MÜŞTERİLERİNİZ SİZLERE NASIL GÜVENSİN BUNDAN SONRA?