a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a2000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
bende a2000 den dili yananlardanım, aletten memnunum ama fiyatının düşmesi aletten soğuttu beni daha doğrusu yamaha markasından, sadık bi müşterisi olarak(daha önceden a1000 serisi kullandım) inanıp güvenerek ilk partilerden aldım üstüne 1200 lira filan versem pa3x alırdım ki pa3x ten bu alete geçtim bazı sebeplerden dolayı... ama artık yamaha benim için bitmiştir, a2000 kötü demek anlamına gelmiyor. fiyatını milyarlarca lira aşağı çekerek benim gibi yamahaya inanan (koyu fanatik yamahacıydım 3x kullandığım dönemlerde bile) zarara sokan bi markayı bedava verseler evime sokmam artık.. fiyatı düşünce almayı düşünürken vazgeçen bi çok arkadaşım oldu çünki bu kadarda olmaz dedirten bi rakamda indirim yapıldı ve gerçekten sinirden gözlerim doldu indirimi görünce..aradım ağzıma geleni saydım orgu aldığım bayiye.. biz enayi yerine konup kazığı dibine kadar oturtan bi marka ile alışveriş yaparken yarın sizin başınızada bu tür birşeyin gelebileğini düşünerek ona göre hareket etmenizi öneriyorum..

Türkiye müzik piyasasında KORG her zaman lider olacak os side hatalı olsa,ram da yaksa,kitlensede,patlasada.. çünki bi şekilde bi çözüm üretemese bile fiyatı alaşağı etmiyor..

Yamaha bu tür yanlış politikaları ile TÜRKİYE müzik piyasasında tutulmayacak hiç bir zaman.. arkadaşlarım o kadar alma derken kulak asmadım ama haklılarmış.. saund olarak vs korgtan daha güzel ama lanet olası politikaları beni aletten o kadar soğuttuki aleti fiyat düşmesinden sonra 2-3 kez açıp çaldım çünki aklıma geliyor moral filan kalmıyor.. toplam a2000 den zararım 1600 lira arkadaşlar bilginize....

birisi cıkıpta demesin do re müzik kendi imkanlarıyla yaptı yamaha ile alakası yok diye.. ana üreticiden izin alınmadan bu tür fiyat oynaması yapılamaz(marka imajı açısından) Yamaha benim gözümde artık sıfır,

BENİM GİBİ YAMAHAYA GÖNÜL VERMİŞ Bİ İNSANA BİLE BUNLARI SÖYLETTİNİZ ... ÇOK ŞEY KAYBETTİNİZ,SADIK MÜŞTERİLERİNİZ SİZLERE NASIL GÜVENSİN BUNDAN SONRA?

Cevap: a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

Hocam söylediklerinizde haklısınızda bunları ilkin söylemeliydiniz. A2000 sonuçta Or 700 dür. sistemi kasası ekranı tuşları belli .

Korgun da ikinci eli zarar ettirir. 6750 liraya aldığın 256 ramli Pa3X i ne kadara satabilirsin? aç bir müzik dükkanına sor bakayım . Max 5000- 5250 lira tabi işi bilmeyip ücretli usb ler değiştirerek ettiğin zarar da artısı

kardeşim sana teşekkür ediyorum.ben yamahaya email atacam bizim durumumzdaki arkadaşlrında atmalarını rica ediyrum

buyuk zarar tabiki zor ama Bu indirim Turkiye disinda hicbir ulkede yok yani Do re ye ait bi indirim...
Do re burda ilk etap musterilerine birdahaki alisverisleri icin indirim verebilir bence ...
Serbest piyasa boyle birsey malesef cepten cikan para geri gelmiyor ona gore harcamak lazim, dusunun neyin fiyati dusmuyorki?
Kafaya takmayin muziginize bakin bence giden gitti geri gelmez bu kampanya bitecek 20 gun sonra zannediyormusunuz millet 2.elde 999 isticek cihaza?
sizing aldiginiz para uzeri belirlenecek 2. el degeri merak etmeyin...

ustalar bende yurddisindan bu konuyla ilgili do re müzigin ne amacla yapmis oldugunu anlamadim

ama emin olun yamaha psr a 2000 fiyata burda almanyada 1 euro bile düsmedi hemde 20 ana büyük bayilerin indiriminede baktim yok öyle bisey a 2000 burda hala eski fiyatindan satiliyor hata yamaha or 700 bu bile 1199 euro dan satiliyor

hem ben sizide anlamiyorum cok özür dilerim ama eyer ben bir org aldiysam ve cokta memnunsam isterse fiyat 100 liraya düssün ne olacak ki ben orgu 2 ay sonra satma amacla almiyorumki
do re müzigin yaptigi dogru demiyorum yani birden 400 euro asagya inmesi zaten dogru degil 100 euro felan olsa amenada ... demek istedigim eyer memnunsaniz satma amacla degilde kulanma amacla elinizdeki orgu düsünün
ben pa600 almadan bk-5 or vardi alet yeminle sahne görmedi üstelik 35 günlüktü geri verip pa600 aldim kafadan 300 euro zarar etim ama olsun ne olacak benim hatam di almasaydim ben öyle düsünyorum

ve tekrardan do re müzigin ne amacla gecici indirim yaptigina anlam veremiyorum a,ma a2000 burda almanyada 1 euro bile inmedi hala 1499-ile 1585 euro arasi satiliyor icinde v2 plus felanda yok

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yamaha artık yeni org çıkarsada kimse dönüp bakmaz. A2000 in akıbetine uğrayabilir diye. Milleti fena küstürdünüz. Bir marka ancak böyle imaj kaybedebilir. kendi ayağına böyle sıkabilir.

ben şunu merak ediyorum. bu cihazı alırken yada alma düşüncesindeyken site üyelerine herhangi bir danışmada bulundun mu.?

bi tarihte şöyle bi yorumunu okumuştum

http://www.trakyamuzik.net/yamaha-a2000-set/30184-a2000v2-emo-sok-fenaymis.html#post195082

bugün sırf fiyat düşüklüğünden dolayı yamaha'yı yerden yere vurup duruyorsun. ya sen cihaza çok para vermiş olabilirsin ama bari senden sonra bu cihazı sıfır alacaklar yada sıfır almış olanları demoralize etmek için uğraşma..

tüketici hakları var, mahkeme var... rekabet piyasası kuralları dahilinde hakkını arayacağın ticaret maddeleri vardır sanırım.

bende ikinci el PA 800 alacam. 2 ay sonra pA600 çıktığında belkide 1000 lira zarar edecem belkide hiç etmeyecem ama o tarihte gelip buraya şu oldu bu oldu yazmam doğru olmaz. ticaret bu.

ben şunu merak ediyorum. bu cihazı alırken yada alma düşüncesindeyken site üyelerine herhangi bir danışmada bulundun mu.?

bi tarihte şöyle bi yorumunu okumuştum

http://www.trakyamuzik.net/yamaha-a2000-set/30184-a2000v2-emo-sok-fenaymis.html#post195082

bugün sırf fiyat düşüklüğünden dolayı yamaha'yı yerden yere vurup duruyorsun. ya sen cihaza çok para vermiş olabilirsin ama bari senden sonra bu cihazı sıfır alacaklar yada sıfır almış olanları demoralize etmek için uğraşma..

tüketici hakları var, mahkeme var... rekabet piyasası kuralları dahilinde hakkını arayacağın ticaret maddeleri vardır sanırım.

bende ikinci el PA 800 alacam. 2 ay sonra pA600 çıktığında belkide 1000 lira zarar edecem belkide hiç etmeyecem ama o tarihte gelip buraya şu oldu bu oldu yazmam doğru olmaz. ticaret bu.

canım kardeşim yazıklarıma dikkat et lütfen, cihazı yerden yeremi vurmuşum önce yazımı oku.. sadece moralim bozuk gördükçe olanlar aklıma geliyor ve istek kalmadı eskisi gibi

canım kardeşim yazıklarıma dikkat et lütfen, cihazı yerden yeremi vurmuşum önce yazımı oku.. sadece moralim bozuk gördükçe olanlar aklıma geliyor ve istek kalmadı eskisi gibi

fiyat politikasının ayarsızlığında haklısın kardeşim. ben farklı bir yandan baktım.

konum yanlış anlaşılmasın.. 3x ten geçtim bu makineye, tek pişmanlığım yediğim kazık.. 1600 lira zararla 2.orgu alırdım a2000 in yanına..

eski aletimi arıyormuyum? yok hayır ben bu aletlede gayet mutluydum bu fiyatları alaşağı edilmeden önce, şimdi mutlumuyum? orgu gözümün göresi yok.. standtan kaldırdım diğer odaya kutusuna koydum calmıyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...