a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

Takmayın kafanıza arkadaşlar ama yamahanın kullanıcı kitlesi büyük çevremde bu kampanyadan haberi olmayan çok fazla piyanist arkadasım var hala pa80 diyolar

sanki dünyanin sonu geldi hangimiz hangi marka bir org aldikda zarar yapmadik pa800-pa2-pa3 arasinda cokmu büyük ucurum var ama biz bende dahil maymun istahliyiz yenisi ciktiya rengi degistiya hemen degistiriyoruz telefondada ayni deyilmiyiz 1phon 3-4-5 farkli neyapiyoruz bence hic birsey ama 5 cikmis almaliyiz ne güzel iste adamlar ucuzlatmis almak isteyenler icin bir firsat cok takilmayin önemli olan zevkini cikarin nasil olsa yarin hepimiz baska birsey alacagiz saygilar

konuya daha genis acidan bakarsak,benim dusunceme gore yamaha da yavas yavas yolun sonuna gelmeye basladi Turkiyede. korkarimki sonu ketron gibi olacak,son zamanlardaki pa600 un yarattigi heyecan yamahacilari beya korkuttu,ozelliklede bayileri,cunku Turkiyedeki bayiler bir turlu birlesipte baski yapamadilar,Tr veya ortadogu pazari buyuk bir pazar,ozellikle bu pazara verilen aletlerin ozellikleri baska olsun kullaniciya acalim gibi,yani pasifler,dusunsenize koskaca Turkiyede saysan 4 kisi yamaha icin calisma yapabiliyor.....
son olarak,dore mizigin yapmis oldugu buyuk hata sadece yamaha kullanan muzisyenleri degil,butun yamaha bayilerinide bitirmistir ve diger yamaha bayileride neden bu kadar sezsiz ve tepkisiz kalmis olmasinida sahsim adina anlamis degilim.
Bayi paralari iade etmez ama bundan sonra daha bilincli olunacagi icin yamaha satmakta beya zorlanacaktir...umarim yamahacilar yasanan bu krizi ve soku cabuk atlatirlar....herkeze selamlar....

Paraları çok zor öderler de :) Bende diyorum ki Kampanya döneminde ki indirim oranını aynen kampanya sonrası alıcılarına borç faturası göndererek tahsil etsinler :) Bu daha mantıklı değilmi? :) Ben OR-700 V1 TR yi bile 1100 EURO ya satma amaçlı almıştım. Şimdi ise millet 1400 TL ye bile v2 Plus'u sattı. Gerisini varın siz düşünün benim org da kapalı kutu elimde kilitlendi :)

Arkadaşlar kusura bakmayın ama suç bizde, her ne çıksa hurraaaaaa hücuma geçip eski aletimizi yok pahasına satıp, yeni çıkanı alıyoruz. Hal böyle olunca şok kaçınılmazdır. Bunlar daha bizi nice avlarlar :) Ben az zarar ettim, sen çok zarar ettin muhabbetini bırakalım korkmayın onlar zararlarımızı aynı seviyeye çıkarırlar zaten. Daha ufukta çok çıkacak yeni aldatmaca modeller var. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sazgurubu hocam ben söyleyînce kötü oluyorum sen söyle bari :):)

ben yamahanın bu kadar rezalet bir firma olduğunu az cok biliyordum or700de sıfır 3000 lıra vermiştik sonra satarken 1650 tl yee zar zor sattım akıllandım demekki dedim yamaha sıfır alınmaz 2.el almak lazım şimdi a2000 de 2.el aldım fulunu 3000 tl yee aldım ama yamaha yine yaptı yapacağını sıfırını 2.el fıyatından aşağı cekti yanii illa kazık yemek zorundamıyım yavv eemo usb olmassa zaten yamahanın yanından gecmem bile a2000 satın alanların coğuda emo yuzenden almiştir gercekten kalite calişiyor adam yıllardır onun yazdığı rtm lerle ekmek yedik halende oyle coğu set emo şimdi arkadaşlar soracak neden korg pa8000 emo usb alıp kullanmadın hemen cevaplıyım sıkıldım be kardeşim 9yıldır korg kullandım 6yılı emonun rtm leri artık kulağım farklı bişiler ara oldu yeni sesler yeni rtm ler ama bunu enaz 500tl zarar ederek yaptik olsun iyiki sifir almamişiz sıfır alanların durumu cok kotu

Sazgurubu hocam ben söyleyînce kötü oluyorum sen söyle bari :):)

Ali kardeşim inan ki biz daha göze batanlardanız hiç merak etme. Bu site de aslında hiç kimse birbirinden bir adım önde değildir. Burayı Türkiye nin en büyük paylaşım sitesi de yapan olgu işte budur. Başka sitelerde Mod birine hafifçe dalaşıldımı hemen sınırsız ihrac ederler. Bizde bu hamurabi kanunları asla yoktur ve olmazda. Biz Mod arkadaşlar bir çok kez hakarete varan olgularla bile karşı karşıya geldik. Bir çok azar duyduk fakat asla karşımızdaki ni Rütpe misali ezmedik, horlamadık ve hatta son ana kadar hakaret eden kardeşimizi kazanmaya çalıştık. Banlandı gene özür dileyip gelince hiç birşey olmamışcasına bağrımıza bastık.

Aslında burda ki yorumum da sizden biri olduğumun, enaz siz kadar bu zararlardan etkilendiğimin ifadesidir. Ben sadece espirili bir dille yanıtladım. Zira içimden geldiği gibi davrandım. Ama merak etme o mesajımı okuyup ta bana saldıran çıkar mı? çıkar :) Bunu da göze almasam zaten yazmazdım. Benim için her zaman hoşgörü ön pilandadır. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

yav anlamadığım neyin kavgası içindesiniz arkadaşlar kimse size para iyade etmez siz kötü rezalet dediğiniz için yamaha kullanmayı bırakmaz, tamam formda bir konu açılmış ve yorumlar yapılıyo ama lütfen seviyeli olsun , bu foruma herkez giriyo okuyo emin olun herkez kimin neyin , ne olduğunu iyi biliyo hakaretten çok üretmeye yönelseydi bu millet belkide japonya gibi bi teknoloji devi olurduk ,AHMET CAN BAŞAR ,tam 7 yıl uğraşıp bi çip yapmış sırf org piyasası tek elde olmasın alternatifler ve rekabet olsun diye o adamı bile yerden yere vurdunuz yamaha aletin fiyatını indirmiş bide şu yönden bakın alet ne kadar kullanıcıda fazla olursa o kadar ilgi ve alaka artacak daha önce söylediğim gibi ben yamaha a 2000 v2plus kullanıyorum ÇOK MEMNUNUM ŞİMDİ BUGÜN ORG ALSAM YİNE YAMAHA A 2000 v2plus alırım 22 yıldır bu meslekteyim babamın tam 10 maaş bedeliydi sene 1990 da roland e 70 ne mutlu şu an do re nin kampanyası ile a2000 in fiyatı saygılar herkeze.....

Gercektende oyle tesekkurler ama iste bazi serefsizlere halen yaranamiyorsunuz malesef ....
Yamaha emekcilerine agzina geleni soyleyip duruyorlar ...

Ali kardeşim inan ki biz daha göze batanlardanız hiç merak etme. Bu site de aslında hiç kimse birbirinden bir adım önde değildir. Burayı Türkiye nin en büyük paylaşım sitesi de yapan olgu işte budur. Başka sitelerde Mod birine hafifçe dalaşıldımı hemen sınırsız ihrac ederler. Bizde bu hamurabi kanunları asla yoktur ve olmazda. Biz Mod arkadaşlar bir çok kez hakarete varan olgularla bile karşı karşıya geldik. Bir çok azar duyduk fakat asla karşımızdaki ni Rütpe misali ezmedik, horlamadık ve hatta son ana kadar hakaret eden kardeşimizi kazanmaya çalıştık. Banlandı gene özür dileyip gelince hiç birşey olmamışcasına bağrımıza bastık.

Aslında burda ki yorumum da sizden biri olduğumun, enaz siz kadar bu zararlardan etkilendiğimin ifadesidir. Ben sadece espirili bir dille yanıtladım. Zira içimden geldiği gibi davrandım. Ama merak etme o mesajımı okuyup ta bana saldıran çıkar mı? çıkar :) Bunu da göze almasam zaten yazmazdım. Benim için her zaman hoşgörü ön pilandadır. Saygılarımla,

Gercektende oyle tesekkurler ama iste bazi serefsizlere halen yaranamiyorsunuz malesef ....
Yamaha emekcilerine agzina geleni soyleyip duruyorlar ...

şereften bahsedene bak seviyeye bak yazık vallahi yazık........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...