a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

Ne karlı çıkması ya.fiyatı böyle ucuzlattılar kimse almıyor yükselincemi satılacak.a 2000 in alıcı kitlesi sona ermiştir.

satmıyormu diyorsun doremüzikte nerdeyse stok bitmiş satmıyor diyorsun alan öyle bir alıyorki 20 gün sonra fiyatı eski haline dönünce tabikide karlı çıkacak şimdi alan yamahadan kimse zarar etmez bence hep karlı çıkar tabi eski fiyatından alanlara yazık oldu bu kampanyaya bakılırsa ama herşey düzelir kimse üzülmesin yamahanın saund ve ses kalitesi ortada kısa süre sonra emodan büyük güncelleme var herşey a2000 için kimse boş laflara kulak asmasın.

Arkadaşlar..yerli ve yabancı gruplarda acaba neden hep Yamaha ve Roland Klavyeler görüyoruz bunu kendinizde bir sorgulayın önce. Bu profesyonel müzisyenler herhalde Org seçimini yanlış yapıyorlar.
Yamahayı eleştirenler müziği; iki zurna iki saz sesi iki oyun havası vur patlasın çal oynasın
olarak düşündükleri için KORG a takılıp kalmışlar. Müziğe evrensel ve bütün olarak bakın arkadaşlar o zaman fark anlaşılacaktır. Sözün özü Yamahaya Devaaaaaam.

nasil devam?
Yamaha yi gomdu herkes Fatiha bile okudu biri diger bir konuda :D

satmıyormu diyorsun doremüzikte nerdeyse stok bitmiş satmıyor diyorsun alan öyle bir alıyorki 20 gün sonra fiyatı eski haline dönünce tabikide karlı çıkacak şimdi alan yamahadan kimse zarar etmez bence hep karlı çıkar tabi eski fiyatından alanlara yazık oldu bu kampanyaya bakılırsa ama herşey düzelir kimse üzülmesin yamahanın saund ve ses kalitesi ortada kısa süre sonra emodan büyük güncelleme var herşey a2000 için kimse boş laflara kulak asmasın.

Bu güncellemenin detayını söyleyebilirmisiniz..

Bu güncellemenin detayını söyleyebilirmisiniz..

detayı bilmiyorum aradık sorduk kısa süre sonra güncelleme yapılacağını söylediler çok yoğun çalıştıklarını söylediler güzel şeyler olacak dediler.

Lusy nasıl düşüncek başka 100 150tl yövmiye alıyo bizim müzisyenler ne bekliyosunuz hocam yılbaşı programı iş aldım 500tl org çalmasını bilmediğim halde boşta olan bi arkadaşı mı gönderiyorum ben 100tl yövmiye ile müzisyenlik yapmam okadar parada orga yatırmam

Lusy nasıl düşüncek başka 100 150tl yövmiye alıyo bizim müzisyenler ne bekliyosunuz hocam yılbaşı programı iş aldım 500tl org çalmasını bilmediğim halde boşta olan bi arkadaşı mı gönderiyorum ben 100tl yövmiye ile müzisyenlik yapmam okadar parada orga yatırmam

konunun parayla pulla ne alakası var anlamadım.2000 in fiyatı düşmüş 2000 i olanlar geçici travma yaşıyorlar hepsi bu.

Fiyat kalıcı olarak indirilse idi sorun olurdu. Ancak geçici bir süre ile indirim yapıldığı söyleniyor.

arkadaşlar kampanya süresince son a2000 alanlar olur ondan sonrada bir daha sıfır kimse almaz.alet ikinci elde döner zaten dorede bir daha sanırım a2000 getirmez türkiyeye yani satacagını sattı sanırım.yeni alet getirmek için bu işlem yapıldı.zaten pa600 geliyor piyasa ona yönelecektir.

arkadaşlar kampanya süresince son a2000 alanlar olur ondan sonrada bir daha sıfır kimse almaz.alet ikinci elde döner zaten dorede bir daha sanırım a2000 getirmez türkiyeye yani satacagını sattı sanırım.yeni alet getirmek için bu işlem yapıldı.zaten pa600 geliyor piyasa ona yönelecektir.

aynen..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...