a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

• Konbuyu başlatan a2000
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 İÇİN ALINAN FAZLADAN PARALAR İADE EDİLSİN

Yamaha psr a 2000 gercekten guzel bir alet ancak dore muzigin yaptigi bu sacma indirim malesef bu aletin guzelligine golge dusurdugu gibi yamahaya karsi olan sempatimide bitirdi. Bugun yeni cikan telefonlarin bile fiyati dusuyor ama bu kadar kisa bir surede ve bu kadar ucuk bir dusus olmuyor asla. Tum bayiler ayni fiyatlara satarken neden sadece dore bu indirimi yapiyor ve marka imajini zedeleyecegini bile bile buna neden izin veriliyor buda ayri mesele.Ben a2000e verdigim paraya pisman degilim sadece dore music tarafindan enayi yerine konuldugumuza kiziyorum.

yamaha yarın öbür gün yeni bir model çıkarınca ne olacak bakalım...aynı tufaya düşmekten korkan hiçbir orgcu o klavyeye para vermez...şahsen ben artık yamahanın yanından geçmem....pa 800 beş sene önce 1950 euroya satılmaya başladı,bugün fiyat hala aynı...bırak 600 euroyu,100 euro bile inmediler...
bir kere aldanırsam saflığımdandır,ikinciye aldanırsam aptallığımdandır demiş biri...ben aptal değilim...ikincisi olmaz...

Yahu adamları indirim yaptırdı diye pişman ettiniz , serbest piyasa denen bir şey isteyen istediği zaman istediği fiyattan satar ... Bu aleti 5000 tl ye alsaydınız toz kondurmazdınız ... Şimdi indirime girdi diye fiyat düşürdüler diye alet kötü oldu ...

a2000 nin ederi bana gore kapalı olduğundan şu ankı satiş fiyatıdır. en fulu ile etse etse anca 2500tl eder turk parasi ile alet güzel rtm ler sesler efek zenginlği yanı o paranın hakkını veriri do-re ilk alanları madur etti yoksa şuandan sonra alacaklar kesinlikle parasını hakeden bir cihaz alacaklar bide şu var korg kullanan arkadaşlar şu an piyasadakı setlerin %80 kısmını emo usb nın copy sıdır adam orjinal kullanmak isterse şu an başka alternatifi yoktur emoyu istiyorsa ben tercihimi emodan yana yaptım aldim a2000 2-3ay sonrada yanına pa600 alacam 3x eee 5000 tl vereceğime 2adet farklı saund dinlerim buda benim duşuncem ama şunuda diyim insanın elinin altında emo usb lı yamaha varken tutupta korgdan rtm kullanmaz... yamahada rtm ler cok sağlam geliyor...

Korg un yerini hiçbir marka tutamaz bu ülkede bana göre enkral org pa80 8mb bile yeter kuruş kuruş para biriktiriyorum

bu aralarda forumda herkesi banlıyorlar ne iştir anlamadım sıra bizede gelmesin sonra ali kardeş :)

Banlandınmı ne oluyo trakya müzikte ban yemek sahnede kafana sandelye yemek gibimi ?

arkadaşlar zaten fiyat 20 gün sonra eski haline dönecek dediler sonuçta kimse zarar etmez hatta karlı bile çıkar.

arkadaşlar zaten fiyat 20 gün sonra eski haline dönecek dediler sonuçta kimse zarar etmez hatta karlı bile çıkar.

Ne karlı çıkması ya.fiyatı böyle ucuzlattılar kimse almıyor yükselincemi satılacak.a 2000 in alıcı kitlesi sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...