saygi deger kardesler bunda bir is var malesef ben inanmiyorum, ya bunlari birisi koydu, yada burasi orasi degil. Ben avrupada kaliyorum ve her sene izine geldigimde oraya gidiyorum,yok oyle bisey ama malesef bizde su var para icin her seyi yapiyoruz, bizde suda var hemen bir seye inaniriz,yapyalim kardesler avrupadada hersey oluyor tabi bu baska mesele ama halkin hic haberi olmuyor bizim ulkemizder herkes herseyi duyuyor,avrupada medya 4 cu kuvvettir bizim ulkemizde birinci kuvvet sanki onlar idare ediyor onun icin de boyle olur olmaz yazilari veya goruntuleri gorebiliyoruz,bende izledim ama hic alakasi yok. Hep beraber birlik olalim bu vatan cokmesin,ben veya benim gibi cok kisi var buda bir sene calisiyor,geliyor izine bir senede biriktirdigini bu vatana birakiyor,tek vatan kalkinsin,insanlari kazansin,tabi o insan yiyor iciyor para halkada kaliyor,izine gelenmler boyle,gelemeyanlerde saten para yok kendisi surunuyor burda ALLAH yardimcilari olsun,ben oyle cok kisiyi taniyorum. Ama bazi turkiyede yasayan vatandas,sanatci,isadami vesayir ne yapiyor Turkiyede kazaniyor avrupada tuketiyor, iste ben buna soyleyecek sozum yok,oyle bir sozde yok zaten.Iste degerli kardesler biz burda yaniliyoruz gidip dusmanimiza derdimizi anlatiyoruz haberleri yalan yanlis herkes goruyoy yapmayalim ya,bugunku hukumeti yaptigi heseyi bizde izliyoruz borctan kurtulduk,buraya yassam sigmaz iyiliklerini sizlerde degerli ustadlarim okumaktan usanirsiniz,bu hukumet en azinda hirsiz degil,bizler senede bir Vatanimizi gordugumuz icin guzellikleri daha iyi farkrdebiliyoruz,ama daha iyisini ben yaparim dien varsa gelsinler.
daha guzul gunlere doru hosaca kalin,hepinize hayirli bol kazanclar Rabbim nasip etsi diyorum.
betul46
vei@hotmail.nl