canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

• Konbuyu başlatan burhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 6K
Cevap: canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

Merak etmeyin bir kaç yıl sonra belki o toprakları da farklı bir yer olarak görürüz... Çünkü artık 'Çanakkale Zaferi' yok...

galiba haklisin hocam malesef her seyimizi bos vere tuttuk

o şehitlerimiz vurulduklarında ya da top mermisinin üzerlerine düştükleri an ölmediler, asıl şimdi öldüler. vandaki akdamar adasında yöre halkını 1914-195 yıllarında katletmek içim ermenilerin silahlarının depoladıkları ermeni kilisesini yaptıracaklarına özümüze bakıp kendi şehitliğimize bir el atsalar da ,bugün oturdukları koltuklarda oturabilmeleri için canlarını veren atalarımıza fedakarlıklarından dolayı bir teşekkür borçlarını ödeseler.

dogru soyluyorsun kadir ama biz millet olarak yabancilara hayranken kendi canlarimizin emanetini umursamayiz dedikya akde vefa olayi sifir ve ben beklerdimki bu konuya sitedki arkadaslarin cou fikrini soylesin yazsin ama malesef 5 6 kisi disinda kimse galiba umursamamis ve ben bu konuyu milletin tepkisini yazmasi cin acmisdim ama uzulerek soyleyim benim konu canakkale sehitliginden bir farki kalmamis bu beni uzdu

saygi deger kardesler bunda bir is var malesef ben inanmiyorum, ya bunlari birisi koydu, yada burasi orasi degil. Ben avrupada kaliyorum ve her sene izine geldigimde oraya gidiyorum,yok oyle bisey ama malesef bizde su var para icin her seyi yapiyoruz, bizde suda var hemen bir seye inaniriz,yapyalim kardesler avrupadada hersey oluyor tabi bu baska mesele ama halkin hic haberi olmuyor bizim ulkemizder herkes herseyi duyuyor,avrupada medya 4 cu kuvvettir bizim ulkemizde birinci kuvvet sanki onlar idare ediyor onun icin de boyle olur olmaz yazilari veya goruntuleri gorebiliyoruz,bende izledim ama hic alakasi yok. Hep beraber birlik olalim bu vatan cokmesin,ben veya benim gibi cok kisi var buda bir sene calisiyor,geliyor izine bir senede biriktirdigini bu vatana birakiyor,tek vatan kalkinsin,insanlari kazansin,tabi o insan yiyor iciyor para halkada kaliyor,izine gelenmler boyle,gelemeyanlerde saten para yok kendisi surunuyor burda ALLAH yardimcilari olsun,ben oyle cok kisiyi taniyorum. Ama bazi turkiyede yasayan vatandas,sanatci,isadami vesayir ne yapiyor Turkiyede kazaniyor avrupada tuketiyor, iste ben buna soyleyecek sozum yok,oyle bir sozde yok zaten.Iste degerli kardesler biz burda yaniliyoruz gidip dusmanimiza derdimizi anlatiyoruz haberleri yalan yanlis herkes goruyoy yapmayalim ya,bugunku hukumeti yaptigi heseyi bizde izliyoruz borctan kurtulduk,buraya yassam sigmaz iyiliklerini sizlerde degerli ustadlarim okumaktan usanirsiniz,bu hukumet en azinda hirsiz degil,bizler senede bir Vatanimizi gordugumuz icin guzellikleri daha iyi farkrdebiliyoruz,ama daha iyisini ben yaparim dien varsa gelsinler.
daha guzul gunlere doru hosaca kalin,hepinize hayirli bol kazanclar Rabbim nasip etsi diyorum.
betul46
vei@hotmail.nl

saygi deger kardesler bunda bir is var malesef ben inanmiyorum, ya bunlari birisi koydu, yada burasi orasi degil. Ben avrupada kaliyorum ve her sene izine geldigimde oraya gidiyorum,yok oyle bisey ama malesef bizde su var para icin her seyi yapiyoruz, bizde suda var hemen bir seye inaniriz,yapyalim kardesler avrupadada hersey oluyor tabi bu baska mesele ama halkin hic haberi olmuyor bizim ulkemizder herkes herseyi duyuyor,avrupada medya 4 cu kuvvettir bizim ulkemizde birinci kuvvet sanki onlar idare ediyor onun icin de boyle olur olmaz yazilari veya goruntuleri gorebiliyoruz,bende izledim ama hic alakasi yok. Hep beraber birlik olalim bu vatan cokmesin,ben veya benim gibi cok kisi var buda bir sene calisiyor,geliyor izine bir senede biriktirdigini bu vatana birakiyor,tek vatan kalkinsin,insanlari kazansin,tabi o insan yiyor iciyor para halkada kaliyor,izine gelenmler boyle,gelemeyanlerde saten para yok kendisi surunuyor burda ALLAH yardimcilari olsun,ben oyle cok kisiyi taniyorum. Ama bazi turkiyede yasayan vatandas,sanatci,isadami vesayir ne yapiyor Turkiyede kazaniyor avrupada tuketiyor, iste ben buna soyleyecek sozum yok,oyle bir sozde yok zaten.Iste degerli kardesler biz burda yaniliyoruz gidip dusmanimiza derdimizi anlatiyoruz haberleri yalan yanlis herkes goruyoy yapmayalim ya,bugunku hukumeti yaptigi heseyi bizde izliyoruz borctan kurtulduk,buraya yassam sigmaz iyiliklerini sizlerde degerli ustadlarim okumaktan usanirsiniz,bu hukumet en azinda hirsiz degil,bizler senede bir Vatanimizi gordugumuz icin guzellikleri daha iyi farkrdebiliyoruz,ama daha iyisini ben yaparim dien varsa gelsinler.
daha guzul gunlere doru hosaca kalin,hepinize hayirli bol kazanclar Rabbim nasip etsi diyorum.
betul46
vei@hotmail.nl
usdat dediklerinde haklisin bende avurpadayim konu bu degil ve dedigin gbi asilsizsa niye bir yetkili cikip aciklama yapmiyor sorun o isde bu olayi gazeteler yayin yapdida yoksa devletin uluderedeki pkk li aileleri taziye ziyaretindeden elimi degmiyor

bence bekleyelim goreli,zaren turkiyenin PKK diye bir belasi var haklimitim.
saygilar

bu konuda söylencek çok şey var ama burası yeri değil.çanakkaleye şehitliğe gidenler görmüşdür bizim şehitliğimizle yabancıların şehitiği arasındaki farkı.
aslında bizim ülkemizde ne yazıkkı yaşayan insanın değeri yokki şehitlerimizin olsun.inşallag tüm şehitlerimiz haklarını bize helal eder bu konuda onlara karşı mahçubuz!

Askerlıgımı boludagı ındırme komando tugayı nda yaptım sağ geldiğime hala inanamıyorum neler yaşadım neler gördüm ama boşmuş galiba canımızla savaştık okadar şehit verdik bu askerlik pazarlığa çıktı namus borcu dıyoruz namus satılırmı biz savaşırken para mı istedik herhangi bi karşılık beklemeden gittik ağrıma gidiyo arkadaş...

Askerlıgımı boludagı ındırme komando tugayı nda yaptım sağ geldiğime hala inanamıyorum neler yaşadım neler gördüm ama boşmuş galiba canımızla savaştık okadar şehit verdik bu askerlik pazarlığa çıktı namus borcu dıyoruz namus satılırmı biz savaşırken para mı istedik herhangi bi karşılık beklemeden gittik ağrıma gidiyo arkadaş...
kardes senve sninin gibilereden allah binlerce kere razi olsun tabiki bosa savasmadiniz tabiki insanin bazi yerde gonlu kiriliyor ama devlet bakiidir kalicir ama bu basdakiler illaki birgun gidecek oyuzden sitemlerinde haklisin ama vatan bayrak din namus icin savasdin allah razi olsun devlet icin yapilan hic bir hizmet bos degildir illaki bir yerde vefalilarda cikar