canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

• Konbuyu başlatan burhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 6K
Cevap: canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

saygi deger kardesler bunda bir is var malesef ben inanmiyorum, ya bunlari birisi koydu, yada burasi orasi degil. Ben avrupada kaliyorum ve her sene izine geldigimde oraya gidiyorum,yok oyle bisey ama malesef bizde su var para icin her seyi yapiyoruz, bizde suda var hemen bir seye inaniriz,yapyalim kardesler avrupadada hersey oluyor tabi bu baska mesele ama halkin hic haberi olmuyor bizim ulkemizder herkes herseyi duyuyor,avrupada medya 4 cu kuvvettir bizim ulkemizde birinci kuvvet sanki onlar idare ediyor onun icin de boyle olur olmaz yazilari veya goruntuleri gorebiliyoruz,bende izledim ama hic alakasi yok. Hep beraber birlik olalim bu vatan cokmesin,ben veya benim gibi cok kisi var buda bir sene calisiyor,geliyor izine bir senede biriktirdigini bu vatana birakiyor,tek vatan kalkinsin,insanlari kazansin,tabi o insan yiyor iciyor para halkada kaliyor,izine gelenmler boyle,gelemeyanlerde saten para yok kendisi surunuyor burda ALLAH yardimcilari olsun,ben oyle cok kisiyi taniyorum. Ama bazi turkiyede yasayan vatandas,sanatci,isadami vesayir ne yapiyor Turkiyede kazaniyor avrupada tuketiyor, iste ben buna soyleyecek sozum yok,oyle bir sozde yok zaten.Iste degerli kardesler biz burda yaniliyoruz gidip dusmanimiza derdimizi anlatiyoruz haberleri yalan yanlis herkes goruyoy yapmayalim ya,bugunku hukumeti yaptigi heseyi bizde izliyoruz borctan kurtulduk,buraya yassam sigmaz iyiliklerini sizlerde degerli ustadlarim okumaktan usanirsiniz,bu hukumet en azinda hirsiz degil,bizler senede bir Vatanimizi gordugumuz icin guzellikleri daha iyi farkrdebiliyoruz,ama daha iyisini ben yaparim dien varsa gelsinler.
daha guzul gunlere doru hosaca kalin,hepinize hayirli bol kazanclar Rabbim nasip etsi diyorum.
betul46
vei@hotmail.nl

Değerli arkadaşım. Birincisi yaptığınız açıklamanın konuyla hiç ilişkisi yok. Yani bu tür aymazlıkları görmezden mi gelelim. Ya da bu hükümet olduğu için görmezden mi gelinsin? Oralarda öyle eksiklikler var ki... Gerçi neremizde yok ya...
Öncelikle bir ricam olacak... Lütfen siyasi söylemlerde bulunurken kulaktan dolma bilgilerle bu işi yapmayalım çünkü o zaman karşımızdaki insanları cahil görüp, 'Salak' ya da 'Enayi' yerine koymuş oluyoruz. Yazınızda katıldığım yerler de var ama bir kaçına katılmak mümkün değil. Örneğin;
" bizim ulkemizde herkes herseyi duyuyor,avrupada medya 4 cu kuvvettir bizim ulkemizde birinci kuvvet sanki onlar idare ediyor." Peki bunu yayınlayan medya, kimin medyası acaba? Bu medyayı birinci kuvvet olarak kullanan kim? Ben miyim yoksa? Şimdi bazı sıfatları kullanmayayım. O zaman insanın aklına başka şeyler geliyor... Acaba bilinçli mi yapılıyor? Bu arada medya zaten herkes herşeyi duysun diye vardır ve olmalıdır. Bazı şeyler gizli kapaklı yapılamasın ve de derinlerde kalmasın diye dördüncü kuvvet denmiştir...

"Bu vatan çökmesin!" Diyorsunuz. Haklısınız ama kim çökertmeye çalışıyor? Halk mı?

"ben veya benim gibi cok kisi var buda bir sene calisiyor,geliyor izine bir senede biriktirdigini bu vatana birakiyor,tek vatan kalkinsin,insanlari kazansin,tabi o insan yiyor iciyor para halkada kaliyor,izine gelenmler boyle,gelemeyanlerde saten para yok kendisi surunuyor burda ALLAH yardimcilari olsun,ben oyle cok kisiyi taniyorum. Ama bazi turkiyede yasayan vatandas,sanatci,isadami vesayir ne yapiyor Turkiyede kazaniyor avrupada tuketiyor."
Buna katılmamak mümkün değil ama Allah aşkına, bu insanlar kim? Kimin tarafında ve kaç kişiler? Sadece 3 tane isim versenize... Zamanında gurbetçilerin paralarını yüksek faiz dalaveresiyle iç edenler kim acaba? O paralar bu vatana mı döndü sanıyorsunuz? Sadece bir arkadaşımdan örnek vereyim. Bugüne kadar kullanıldığı yetmediği gibi, 35.000 euro'nun da üzerine soğuk su içti. Hala da kullanılıyor farkında değil...

"bugunku hukumeti yaptigi heseyi bizde izliyoruz borctan kurtulduk,buraya yassam sigmaz iyiliklerini sizlerde degerli ustadlarim okumaktan usanirsiniz,"

Bir darbı-mesel vardır: "Aman padişahım! Ya sayı saymasını bilmiyorsunuz, yada hiç sopa yememişsiniz..." diye bilir misiniz? Hangi borçtan kurtulduğumuzu bir söyleyin de biz de sevinelim valla. Sevinmeye çok ihtiyacımız var. Yalnız bunu bizzat belgelerle yapın. Yoksa bu hükümetin 10 yılda yaptığı dış borcun, 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılan boncun 10 katı olduğunu söyleyen İstatistik kurumu belgelerini yalancı çıkaramazsınız.
Allah aşkına, devletin kendi verilerini, yani Başbakanlığıa bağlı kurumların verilerini buraya çarşaf gibi koyarım ve şu son 10 yılda bu ülke nasıl fakirleştirilmiş, nasıl soyulmuş, nasıl satılıyor size gösteririm... Çok uzağa gitmeye gerek yok; sadece 'Petrol Yasası' na bakın anlarsınız...

"bu hukumet en azinda hirsiz degil" Bu sözünüze ancak tebessüm edilir başka bir şey yazılmaz ama Almanya' nın asrın soygunu dediği bir davanın uçları kime dokunuyor ve neden burada hala sürüncemede, bilinmez. Herhalde zaman aşımı bekleniyor.

Demek siz yurtdışında olunca bizden daha çok şey görüp öğreniyorsunuz ve bu yüzden de sizin bildiğiniz bir çok şeyi biz bilmiyoruz, öyle mi?

Valla yaptıkları bir iyilik varsa siz yazın ben asla okumaktan bıkmam. Tabi iyilikleri kime yaptıklarını da yazın bir zahmet. Böyle bir gayrete teşekkür etmesini bilirim.

hocam biz millet olarak kulakdan dolmayiz ve buzdende her gunumuz obur gunden rezil malesef

hocam biz millet olarak kulakdan dolmayiz ve buzdende her gunumuz obur gunden rezil malesef
Doğru söze ne denebilir ki sevgili dostum. Sevgiyle kal.

tskler hocam aci ama gercek aklima gelen bir parca varya hakki bulutun galiba ben buyum diye malesef biz buyuz isde