canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

• Konbuyu başlatan burhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görünümler : 6K
Cevap: canakkale sehitligi ve rezaleti malesef

burhan hocam duyduguma gore vefali olanlari iceri atiyolarmis neyse hocam

allah buyuk atsinlar bakalim sen bildigin dogrudan sapma gerisi illaki birgun duzelir insallah

tesekkurler burhan abi canakkaledeki sehitlerimizi tekrak aklimiza getirdigin icin hazir aklimiza gelmisken birer fatiha okuyalim yanlarina gidemesekte uzaktanda olsa bir faydamiz olur belki.eger boyle birsey varsa yetkili birileri gorurde insaallah duzeltir duzeltir diyelim.

allah razi olsun kadir bu ince dusuncen icin sagolasin biz onlar sayesinde adimiz ahmet mehmet hasan vesaire onlar olmasa acaba ne olurduk

Manzara karşısında üzülmemek elde değil. Tarihimizle övündüğümüz mekanların ve böylesine şanlı bir tarihi yazan atalarımızın bu durumda olmaları insanı gerçekten çok çok üzüyor. Manevi anlamda kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Umarım bu manzara gerçekten Çanakkale Şehitliğimiz değildir. Böylesine bir tabloyu bizlere sunduğunuz ve uyardığınız için teşekkürler...

sagol taha eger bu tablo sehitlik olmasa simdiye kadar medyada bas bas bagirirlardi hukumet sozculeri malesef aci ama gercek

sagol taha eger bu tablo sehitlik olmasa simdiye kadar medyada bas bas bagirirlardi hukumet sozculeri malesef aci ama gercek

Haklısın Burhan Abi.. Bizim sistemimiz baştan itibaren yanlış çalışıyor. Ülkedeki sorunları, aksaklıkları genel ve geçici çözümlerle bertaraf etmek yerine; sorunları daha basite indirgeyerek özel, kalıcı ve bir daha yaşanmaması adına çözümler geliştirmek son derece önemli. Aslında söylenecek çok söz var ama ne yazık ki burası yeri değil. Türk toplumu olarak bu tablo bizim yüzümüzü kızartmalı. Umarız en kısa zamanda bu tablo değişir...

valla taha en basit siteye bakarsak aslinda ben bu konuyu sitedeki arkadaslarinda tepkilerini olcmek icin yazdim ama malesef benim konuda canakkale sehitligine dondu sayili arkadaslar disinda kimse umursamamis bile yazik o insanlar keyiflerinden sehit olmadi heralde

Burhan abı valla cok uzucu bırsey ya tuylerım dıken dıken oldu yaaaa allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun 1 kere gıtmıstım 2007 gozlerıme ınanamadım ya

malesef eren bende bu yaz insallah babamlari goturcem ama su hali insani insan oldugundan tiksindiriyor o insanlarin yuzune huzuru mahserde nasil bakcaz acaba