OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Arkadaşlar merhabalar.
Yakın zamanda V2 yada PA 500 TR almayı düşünüyorum.Mağazalara gittiğimde kapalı kutu dendiği için deneme fırsatım olmadı bu iki makineyide.Hangisini tercih etmem gerekir;yada birbirine göre (genel düzeyde) avantajları ve dezavantajları nelerdir?Bu konuda beni ve sorunun cevabını bilmek isteyenleri aydınlatırsanız sevinirim.
Müzisyen değilim.Hobi amaçlı klavye çalıyorum.Tarzım,ağırlıkta:"Yabancı slov ve hardrock,yerli slov,türk sanat ve halk müzikleri"dir.Biraz da oyun havaları :)
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.Herkese iyi günler dilerim.

Cevap: OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

Kardeş V2 Her tarz için uygun benim gorusum bu ama tbi iki aletide test et oyle al derim

pa 500 tr al derim,,ikisinide yakından inceledim,,benim görüşüm pa 500 tr,,bana pa 500 tr daha hoş geldi rtmler sesler,,

2sı arasında kalsam Pa500tr alırdım ben olsam bende bu pazara kadar bı org alacam g600 sattım orgsuz duramıyorum:Dbende gw8 düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun alacagın klavye.

2sı arasında kalsam Pa500tr alırdım ben olsam bende bu pazara kadar bı org alacam g600 sattım orgsuz duramıyorum:Dbende gw8 düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun alacagın klavye.

hocam G600 ile GW8 arasında ses olarak (türk sesleri, davullar, darbukalar tam bir teneke) ne fark var allah aşkına söyle yaa.. Git OR700 V1 al bin kat daha iyidir !!:cool:

hocam G600 ile GW8 arasında ses olarak (türk sesleri, davullar, darbukalar tam bir teneke) ne fark var allah aşkına söyle yaa.. Git OR700 V1 al bin kat daha iyidir !!:cool:

o fıyata alınacak en ıyı org usb ve sıfır olması bana yeter önerin için teşekkürler.

or700v2 mi yoksa pa800 mü diye sorsaydınız pa800 derdim ama pa500 e nazaran or700v2 yi tercih ederim.pa500 kullandım sıfır kapalı kutu aldım 4 ay kullandım elimden zor çıkardım herkezin görüşü farklıdır güzellik görecelidir...

or700v2 mi yoksa pa800 mü diye sorsaydınız pa800 derdim ama pa500 e nazaran or700v2 yi tercih ederim.pa500 kullandım sıfır kapalı kutu aldım 4 ay kullandım elimden zor çıkardım herkezin görüşü farklıdır güzellik görecelidir...

hocam pa 500 tr den neden memnun kalmadınız anlayamadım,,neyinden memnun olmadınız eksikleri nelerdir bi açıklarmısınız,,bunu gerçek manada soruyorum başka tarafa cekipte anlamayınız,,

Kullananlar V2 den çok memnun.Memnun olmayanlar yok mu?Var tabi.

Aslında aklımda hep V2 vardı.İş klavye alma aşamasına gelince,müzisyen de olmadığım için yanlış bir tercih yapmak istemedim.Profesyonel değilim;O kadar para bağlıycam sonuçta.

PA 500 kullananlar da genelde memnun.Yalnız,hemen PA 800,PA2X gibi amiral gemileriyle kıyas yapıldığı için daha baştan kaybediyor klavye.
Bu klavyeleri iyi bilen arkadaşlar cevaplarını esirgemezse memnun olurum.

Tekrar teşekkürler arkadaşlar...

feraza hocam pa500 ün kasası ve tuşeleri klavyeyi baştan kaybettiriyor.55 de kullandım inanır mısınız 55 in kasası ve tuşeleri ondan daha sağlam.sanki plastik kaşıkları tuşe diye klavyeye montalamışlar.ikinci kötü yönü ise nevale olmamasıdır.ara model olarak çıktı tutulmadı ve bundan dolayı set ve nevale sıkıntısı büyük ölçüde.iyi yönleri var mı var.dokunmatik ve hafıza kartı özelliği olması klavyeye ayrı bir hava katıor.or700 deki gibi koma düzeneklerinin pich bendin üzerinde olması ayrı bir avantaj.sonuçta artı ve eksilerini belirtirsek eksikleri bana göre daha çok basıyor lakin güzellik görecelidir,saygılar...

Bu alana bir cevap yazın...