OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

Cevap: OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

cevap yazan herkese çok çok teşekkürler...

Yalnız ben tercihimi sx3000 ile yaptım :)

bir dönem çok düşündüm "or 700 ile pa500"ü ; ancak araştırmalarım ve kendi zevkim beni "sx3000" e götürdü.herkese tavsiye ederim bu cihazı...

millleti kapişdirdin sonra gidip ketron mu aldin :)
hayirli olsun...

made in italy mi?
pa55 ve pa500ün de arkasında made in italy yazıyo ama medelide üretiliyo :D
80in de 2004 sonrası made in italy diilll sölim abicim...
azcık gıcıklık yapim :D

Merhabalar :)

Dr.Salim hocam , "made in Italy" evet :p

waltherp99 arkadaşım , çok teşekkür ederim :)

Kapıştırma mı dersiniz bilgi alışverişi mi bilemem ama kendime de başkalarına da dolaylı yoldan da olsa bir faydam dokunduysa ne mutlu bana...

Herkese iyi günler dilerim...

valla alacaksan pa800 al derim. pa500e bulaşma. eğer ikisi arasında gidip geliyorsan or700v2 plus derim...

made in italy mi?
pa55 ve pa500ün de arkasında made in italy yazıyo ama medelide üretiliyo :D
80in de 2004 sonrası made in italy diilll sölim abicim...
azcık gıcıklık yapim :D

salim abi sizin or700 tam olarak nerede üretildi bılmıyorum ama korg yınede solar or700 sıfır alnlar suan 1000 lıradan fazla zarardalar korg pa80 10 yıllk ama or70 le aynı para nerdeyse hangı duguncude yamaha gordunuz bu gune kadar

hocam bir soru soracam panelinizde audya ketron insturumentine sahip oldugunuzu yazmissiniz elinizdeki alet mükemel bir alet olduguna göre sizinde org lara biraz bilginiz oldugunu düsünyorum korg pa500 ile or700 yeni bir alet degil ve cok yorumlar yapildi cok sayida demo lar yolanildi sizin gibi audya ketron kulanan bir usta bunlari bilmesi gerektigini düsünyorum

bu size karsi kesinlikle elestiri degil sadece dikatimi cekti elinizdeki veyada kulandiginiz alet korgpa3 yamaha ty4 gibi es degerinde üstünede baska org suan yok.

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla or700 ck super sounda sahp ama dugun ıcn yeterlı degl yenı farkına vardm rıtmler tamam eyv ama seslerı mekanık geliyor işı bozuyor ama pa500 rıtmlerıde guzel ck guzel rx kalıtesnde seslerı var cevo vb gıbı ustalarn setlerı mevcut

Saz çalarken bana ritim olarak eşlik edecek bir orga ihtiyacım var. Pa55tr vardı sattım. Bende pa500tr ve or700 v2 plus arasındayım ritim ve sorunsuzluk olarak bana öneriniz ne olur ?

tabiki korg pa 500 tr dir pa 800 ün yavrusudur ve fiat olarakda tamir ve bakım olarakda tavsiyem korg pa 500 tr.