OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

Cevap: OR 700 V2 mi PA 500 TÜRKİYE mi?

Cevaplar için tekrar teşekkürler.

Elimdeki İS50 B nin ritimleri dahi bana sert geliyor.Ben ritim açısından yumuşaklıktan yanayım.Ritimler bana eşlik etmeli,doğal olmalı ve beni bastırmamalı.Kısacası sert bir org istemiyorum.Davullar,ziller,tefler,darbukalar (işte ne varsa) gerçekçi ve doğal olması en önemli kıstasım.Sesler konusunda ise yamaha'dan yana şüphem yok.Ayrıca V2 nin polifonisi daha yüksek bildiğim kadarıyla;yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar.

Ama haklısınız ,denemek,kullanmak lazım; lâkin fırsatım olmadı işte.

ritimde saflık yumuşaklık ve doğallık istiyorsanız ille de v2 derim:)

hocam profil resmime bakarsanız pa500 ve or700 ü birlikte kullandığımı göreceksiniz o yüzden size v2 diyorum...

hocam profil resmime bakarsanız pa500 ve or700 ü birlikte kullandığımı göreceksiniz o yüzden size v2 diyorum...

Sağol dostum;gönlümden de V2 geçiyor.Bir de Yamaha'nın tadına bakalım diyorum.

İyi geceler , iyi günler...

Sağol dostum;gönlümden de V2 geçiyor.Bir de Yamaha'nın tadına bakalım diyorum.

İyi geceler , iyi günler...

Sen neyi istiyorsun onu al, biliyorsun ki herkes korg - yamaha der falan filan sonra kavga çıkar.. Sonra gider konu sahibi yinede istediğini alır :D :D :D

en doğrusunu siz dediniz aslında batuh bey...

Sen neyi istiyorsun onu al, biliyorsun ki herkes korg - yamaha der falan filan sonra kavga çıkar.. Sonra gider konu sahibi yinede istediğini alır :D :D :D

Hocam, teşekkür ederim.Haklısınız da ; bu veya başka herhangi bir konuda, kendinizden daha tecrübeli veya bilgili olanlar var ise bu kişilere danışmak ,onlardan bilgilerini ve tecrübelerini almak gerekir.Keşke her konuda tam donanımlı olabilsek değil mi ? :)

Bu konuda baya bir kafası karışık olan insan var bildiğim kadarıyla.Umarım kafası karışık olan kişileri aydınlatabiliriz.Buna ben dahil.

İyi günler diliyorum...

yumuşak ritimler istiyorsan v2 tabii ki ancak benim gibi sert ritimlere alışkın kişiler için korg vaz geçilmez diyorum.V2 yi 6-7 ay kullandım alışamadım verdim.

V2 iyidir.Diğer org hakkında bilgim yok ancak korg un malzemesi boldur. :)

Konu orada kapanmış ancak buradan yazmak istedim.

1.Korg saund olarak sert ve net ritimlere sahip ki sırf bunun için or 7oo'den vaz geçip tekrar korg'a döndüm.
Yamaha or 7oo v2 kıyaslyacagınız aletler de korg için diyorum pa 55 pa 6o pa 8o'dir.

Pa 8oo le kıyaslamayın lütfen.