or700 v2 plus taktıranlar

Cevap: or700 v2 plus taktıranlar

valla pazartesi yolladım can abiye bugun yolda inş aksama elimde cok teşekkürlerimi sunuyorum ellerine saglık

arkadaşlar ben bu meslege 17 yılımı verdim ve kullanmadıgım klavye neredeyse kalmadı inanın or700v2 plus harika 1 klavye bu fiyata bu zenginlikte 2. bir klavye yok şu anda piyasada kesinlikle oneriyorum bundan iyi olan klavylelerle arasında 1300den altta fark yok ciddi1 fark ve ozellik,saund olarak onlardan aşagı degil sahnede çok pratik her tarz ve yore ritimlerinde alternatifli hangi ritmi kulanırsan kullan hepsi birbirinden güzel

ve bu arada ben tam 1 piyanist şantorüm gerçek anlamda ben tsm,thm,popslow,pop,arebesk yani her tarzda tr müzigi icra etme yetenegim var hem çalmada hem soylemede iyiyimdir or700v2 plus,ı bu tejrübemle oneriyorum her pencereden bakabilme yetenegimle kararsız piyanist arkadaşlara or700v2 plus alın derim

Ben mart sonuna doğru v2 plus yaptırmıştım. Yaptırdıktan sonra içimden geçen şu cümleyi paylaşmak isterim. "or700 şimdi hakkını buldu veya en baştan böyle olmalıydı"

Aleti ikinci el almıştım, özellikle elektro bağlama sesleri berbattı, seslerde çınlama olayı vardı,yeni saund ile harika elektro bağlamalar oluşturabilirsiniz.Plus özelliği ile yamaha or 700 daha da güzel.

piyasada bir sürü satılık v2 plus var alet daha yeni çıktı (yani çip) nasıl oluyoda satılıyo yoksa v2 leri plus diye mi satıyorlar bilen var mı?

piyasada bir sürü satılık v2 plus var alet daha yeni çıktı (yani çip) nasıl oluyoda satılıyo yoksa v2 leri plus diye mi satıyorlar bilen var mı?

Adam alıyor sonra paraya ihtiyacı oluyor.. Şimdi oturupta herkese neden satıyorsunuz diye inceleme yapamayız ki :D

V2'yi Plus diye satan olursa zaten bu ortaya çıkar.. Böyle bir sahtekarlık ortaya çıkar ama dikkatli olmak gerekiyor

Adam alıyor sonra paraya ihtiyacı oluyor.. Şimdi oturupta herkese neden satıyorsunuz diye inceleme yapamayız ki :D

V2'yi Plus diye satan olursa zaten bu ortaya çıkar.. Böyle bir sahtekarlık ortaya çıkar ama dikkatli olmak gerekiyor

şöylede bir şey var v2 yi plus yapıpta satan varsa bence memnuniyetsizlikten değilde model yükseltmek için olabilir veya ihtiyaçtandır. bende baktım ilanlara zaten aman aman bir v2 plus ikinci el patlaması yok en fazla 2 , 3 tane ilan gördüm zaten burdaki ilanlar sahibinden.com vs ilan sitelerindeki aynı ilan sahipleri :D yoksa v2 plus gerçek anlamda on numara olmuştur.

merhaba arkadaşlar bende or 700 ü baya beğendim niyetim var alıcam :)) şimdi sizden öğrenmek istediğim bu aleti şuan itibariyle sıfır aldığımızda v2 plus olarak mı almış olucaz bayiden? yoksa aldıktan sonra aleti servise götürüp mü yaptırıcaz ?