s650 set calişmasi

Cevap: s650 set calişmasi

ümit hocam ... valla yaylı ve arabesk zurna sesine bi bak istersen... efect falanda verdim ama pek işe yaramadı

yaylı sesi piyasada en cok kullanılan yaylı sesidir tek ses olarak biraz kotu gelebilir dual sesis650 üstündeki strng sesi ile kariştir... gerci pakette 4mbgyt daha boş yer var zamanım yok 16mgbyt doldurup tekrar atacam siteye...

eyvallah üstat..

Arkadaşlar şuana kadar seçebildiğim ritimleri ekliyorum. Çoğuna volume ayarı yapmıştım. Volume ayarı yapabileceğiniz programıda içerisine ekliyorum. Yamaha ile ilgili diğer programlar için aşağıdaki linke bakınız.
YAMAHA Keyboard - My Software

Ekli dosyalar

• S650.rar
    1.7 MB · Görünümler: 244

rtm paylaşan arkadaşlara teşekkurler...

emeğine sağlık kardeşim çalışmalarınızın devamını bekliyoruz

Ümit hocam öncelikle eline sağlık çaba gösterdğin için . Kutluyoruz seni . Ancak seti test ettim fazla doyurmuyor açıkcası . Elektrolar idare eder . Sax gayet iyi zurnada iyi ama klarnetler fln iş yapmaz hocam . Bence s650ciler olarak beraber bişeyler hazırlayalım hocam herkesin bi tuzu olsun bu işte . Yorumu kesinlikle kötü algılamayın

herkes elindekini koysun ortaya o zaman ortak bişiler yapalim...

Arkadaşlar Reg dosyalarımzı paylaşırsak, herkes kendi tarzına göre işe yarar birşeyler bulacaktır aralarından. Benim Regler biraz dağınık, toplayıp en yakın zamanda paylaşırım. Ritimlerin arasından varyasyonları birbirine kopyalayarak güzel ritimler elde etmek mümkün. Bu şekilde çalışması olan arkadaşlarda paylaşırsa bir nebze (yada bir süre diyelim) yaramıza ilaç olur kanaatindeyim.

Medine dilencisine döndük :(

kayıtlı reg lerimizi dosya haline nasıl getiriyoruz ?