s650 set calişmasi

Cevap: s650 set calişmasi

Son eklediğim karma yep'i revize ederek, yine orjinal yep'in üzerine ümit hocamın yep'inden bir kaç ses, ayrıca benim eklediğim iki adet macun ses, ek olarak bir keman ve bir klarnet ekledim. Orjinal peketten çıkardığım sesler acordion kabina, tr-klarnet, balaban (balabanın kopyalamasında sorun olduğu için çıkarıldı), buzuki term( normal buzuki pluck ve pluck-trm pakette mevcut yine) ve tr kit. İşe yaramadığını düşündüğüm sesleri çıkarmaya çalıştım siz kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Toplamda 23 adet ses oldu.

Ayrıca Re çalanların dem verebilmesi için hazırladığım bir ritim ekliyorum. Ritim derken sadece dem, bas ve küçük efekt sesleri. Yanlız akor kısmından sadece do notasına basmanız gerekiyor. Zaten ritmi Re_DEM-do-bas olarak isimlendirdim. Biraz aceleye geldi ve amatörce oldu ama yinede bu yoklukta iş görür sanırım. Vakit bulduğum zaman transpoze edilebilecek şekilde daha kapsamlı olarak hazırlayacağım. Benim paylaşımlarım devam edecek yanlız şuan çalışma ve paylaşma zamanı diyorum. Paylaşalım ve bu başlığı güncel tutalım arkadaşlar.

Link:
İndir karma23 zip

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkürler emeğ,nize ellerinize sağlık

Hepinizin emeğine sağlık

Ezaula üstadım bir sorum olacak yeplerden o sesleri nasıl çektin mesela ümit abinin elektrosunu ben senin paylaştığın yep'e nasıl alabilirim bde zurna eksik mesela onuda koymak istiyorum bunu nasıl yapıyoruz bilgilendirirsen sevinirim.

Hepinizin emeğine sağlık

Ezaula üstadım bir sorum olacak yeplerden o sesleri nasıl çektin mesela ümit abinin elektrosunu ben senin paylaştığın yep'e nasıl alabilirim bde zurna eksik mesela onuda koymak istiyorum bunu nasıl yapıyoruz bilgilendirirsen sevinirim.
Linkdeki sayfada Dr.Salim'in paylaştığı program ile yapılıyor. Yanlız 16 mb alanımız var.
http://www.trakyamuzik.net/yamaha/31484-yeni-modeller-icin-yep-dosyalari-hakkinda-17.html

Arkadaşlar linkdeki ritimleri sitedeki A2000 bölümünden buldum. Hangi sayfaydı hatırlamıyorum. Bu yüzden yeniden upload ettim. Bu ritimlerin yarısından fazlası benim elimdeki (çoğunlukla A1000 ritimleri) yüzlerce hatta binlerce ritimden farklı. Ve yine yarısından fazlasını s650 sorunsuz okuyor. Çok güzel 2/4 ler, 4/4 ler ve dahası var. Sağlam snare'li sahneye uygun ritimler var. Eğer sizde benim gibi daha önce keşfetmediyseniz arsından en az 10-15 tane güzel ritim seçeceğinize eminim. Link aşağıda, buyurun..

İndir a2000 zip

arkadaşlar hazır setin içinden tek tek sesleri alabilme programını indirdim yalnız kuramıyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar hazır setin içinden tek tek sesleri alabilme programını indirdim yalnız kuramıyorum yardımcı olurmusunuz

Hocam kurulum gerektirmiyor. Klasörün içrisindeki uygulama dosyasına tıklaman yeterli.

et bende öle yapıyorum hiç bişe olmuyorki bi hata veriyor

Programın paylaşıldığı sayfada bazı bilgisayarlar için indirilmesi gereken bir dll dosyasından bahsediliyordu. O sayfada sorarsan belki yanıt gelir.