s650 set calişmasi

Cevap: s650 set calişmasi

File menü tuşuna bas, save bölümüne gel,regi seç, excute, yes yap, bu kadar.

teşekkürler hocam gayet güzel olmuş

Kuru bağlama, yaylı,kemençe, çoban mey ve zurnalar iş yapar. Doğru seslerle karıştırıp,volume ve efekt dengesini iyi ayarlamak lazım. En azından bir iki alternatif oldu elimizde. Tekrar eline sağlık Ümit hocam.

Aynan superr elinize saglik tekrar

Orjinal paketten sesler, Ümit hocamın yep'inden birkaç ses ve benim eklediğim iki adet macun tarzı tabir edilen iki adet ses ile karma bir yep. Yanlız turkish kit çok yer kapladığından çıkarılmıştır. S650 için yazılan ritimlerden birkaç tanesi bu kiti kullanır, diğerleri etkilenmez.

Link aşağıda

İndir karma zip

teşekkürler denedim... pa klr ve syn mc gerçekten çok hoş olmuş... ama türkperc kiti olmayınca davul sesleri falan iyi gelmiyor... s650 nin 16 MB lık hafızası şu anda önümüzdeki en büyük handikap... çok güzel sesler var ama hafıza kapasitesi yetersiz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Orjinal paketten sesler, Ümit hocamın yep'inden birkaç ses ve benim eklediğim iki adet macun tarzı tabir edilen iki adet ses ile karma bir yep. Yanlız turkish kit çok yer kapladığından çıkarılmıştır. S650 için yazılan ritimlerden birkaç tanesi bu kiti kullanır, diğerleri etkilenmez.

Link aşağıda

İndir karma zip

setler başlar artık coğalmaya .... kolay gele

Evet çoğalacak ama szdemir'in dediği gibi hafıza yetersiz. Daha doğrusu biz işin püf noktalarını bilmediğimiz için sorun yaşıyoruz sanırım. Benim elektronik müzik geçmişimden dolayı tecrübem var fakat iş 16 mb alana birçok ses sığdırmak olunca durum farklı oluyor. Bu konuda bilgisi olan üstadlarımız yol göstermeli.

Zaten usb den ritim okuyor s650. Floppy yi usb kapısından bağlamış. Ne artısı ver tam olarak anlayamadım. Ses hafızası farklı bir olay.

Wavların bit rate'ini değiştirerek ve boşlukları keserek re sample yapıldığında kalite ve boyut biraz daha düşüyor ama başka bir yolu olmalı. Orta oktavdan tek wavı sağa ve sola yaydığında ise uç oktavlarda ses tatsız oluyor, döngü hızı değişiyor ve enstrüman kendisini tam olarak hissettiremiyor. Aynı işlemi 3-4 adet wav kullanarak yaptığınızda sonuç daha tatminkar oluyor ama yine boyut fazla oluyor.