Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Ben diğer tartışmalara gimeyeceğim.Orgun demolarını dinledim saund harika bende or 700 tr v2 plus var kıyaslanamaz bile.Ses çok harika cihazın eksiği ;isterdimki orjinal olarak türk ritim ve sesler yüklü olsun veya ileride can başar bey müdahale eder türk ses ve ritimler yüklenirse ve fiyatıda düşerse almayı düşünürüm. Sesi mükemmel. audio styl çok güzel.enstüramların sesleri gerçeğe çok yakın.

az önce dore ile görüştüm, nakit alımlarda fiyat şu an 3750 tl. bence çok pahalı değil. biraz zaman geçsin 3500 tl gibi sıfırı alınabilir, 2. elde 2500-2750 arası bulunabilir ve fiyat bence makul bu klavye için...

Audio Style lari feci merak ediyorum Bu konuyu guncelleyip gostermeyin bana :)
merakim depresmekte :D
isin en feci tarafi Emo usb de calisiyor :cool: yetmezmis gibi Ebay de 1350 pounda var bir adet ! Ya sabir :eek:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben de çok merak ediyorum. Acaba pa800'ü 256 ram yaptırıp yola devam mı etsem yoksa satıp s950 mi alsam bilmiyorum....

Ben de çok merak ediyorum. Acaba pa800'ü 256 ram yaptırıp yola devam mı etsem yoksa satıp s950 mi alsam bilmiyorum....

Aman dikkat seninki buyuk karar oncelikle Kesinlikle emo usb ve s950 dene ...
Kendi adima Tyros kullanicisi oldugumdan ben yamahanin ne oldugunu net biliyorum...
kimi arkadaslarimizin tarzina zevkine uymuyor ve seruven dogal olarak zarar ederek sonuclaniyor ;)

almadan önce kullanma kılavuzunu okuyun, parayı cebe koyup gitmeyin direk do-re ye önereyim.."creating audio style" diye bi tabir görmüyosanız kılavuzunda, bizim ritimleri(Türk ritimleri) nasıl audio ritim olarak atabilirsiniz?? emo'nun mevcut sample usb'nin içeriğini de genişletmesi lazım audio styller için.. sesleri gerçekten çok güzel ama tyros4 gibi bi cihazı da s950 için elimden çıkarmam ben, bu tarz ritimleri tyros 4 de okuyabilir çünkü.. tabi benim görüşüm bunlar:)

Daha önce Dr Salim de açıklama yapmıştı. Bu cihaz'un Audio Style bölümü kullanıcıya açık değil. (Kullanıcıya açık olan pek bir yeri de yok, ayrı mesele)
Yamaha kullanıcıya açıklık konusunda profesyonal davranıyor.
İşi iyi bilenler için pahalı cihazlarını açıyor. (Tyros)
Amatörler için de kullanıcıya kapalı alt ve ara model çıkarıyor.
Gördüğüm kadarıyla S950 tyros serisinden daha düşük bir ara model.
Sound olarak tyros'a yakın ya da aynı. (Canlı dinlemedim)
Fiyatının 3000-3500 TL aralığında olması makul ve olumlu karşılanabilir. Ancak bu aletin de sonu hüsran gibi gözüküyor. En azından pitchbend A2000 gibi olsaydı şansı daha fazlaydı.
Ben de sound olarak Yamaha'yı beğenenlerdenim. Amatör ev kullanıcısıyım.
Cihaz hakkındaki nacizane düşüncelerim bu yönde.
Tyros serisinden sonraki seriyi merakla bekliyorum.. Ümit ettiğim yenilikler gelirse, cihaz uzun vadede çok iş yapar..

gecen inceledımm gercekten ii nakıtt 4000 tl ye bıraktılarr a 2000 alcagınaa bu daha ii

bu kadar para vermektense dante TR alırım....