Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

hadi bizlere sizlerin herşeyi daha iyi bildiğinizi anlatın sizden başka kimsenin bi şeyden anlamadığını söyleyin.....................

hadi bizlere sizlerin herşeyi daha iyi bildiğinizi anlatın sizden başka kimsenin bi şeyden anlamadığını söyleyin.....................

sana birşey anlatmaya gerek yok ki...
maşallah herşeyi biliyorsun.
iki dakikada şurada istatistikleri hallediverdin, piyasanın nabzını tuttun, firmalara markalara satış taktikleri de verdin, konuyu da getirdin KORG'a bağlayıverdin, sanki konu başlığı Korg muş gibi...
sayende ülke müzik piyasası hakkında bilmediklerimizi de öğrendik...
sana biz neyi anlatalım ki?
elin değmişken şu garibim Ketron'a da bir el atıver bir ara...:D
vazgeçmediniz değil mi çocuk gibi "benim orgum seninkini döver" muhabbeti yapmaktan?
Allah aşkına ne kazanıyorsunuz Yamaha'yı yada bilmem ne marka kötülemekten?
Ben Yamaha kullanıyorum epey süredir, hiçbir mesajımda herhangi bir markayı kötülediğimi gördün mü sen benim?
bırakın bu işleri, canınız neyi istiyorsa onu çalın...
Korg sahibi arkadaş yazıyor; "Yamahanın ikinci eli yarı fiyata düşüyor" diye...sana ne senin Yamahan yok ki zaten, neden bunu dert ediyorsun?
Almazsın olur biter...:)

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sana birşey anlatmaya gerek yok ki...
maşallah herşeyi biliyorsun.
iki dakikada şurada istatistikleri hallediverdim, piyasanın nabzını tuttun, firmalara markalara satış taktikleri de verdin...
sayende ülke müzik piyasası hakkında bilmediklerimizi de öğrendik...
sana biz neyi anlatalım ki?
elin değmişken şu garibim Ketron'a da bir el atıver bir ara...:D

Ch.

bildiğimiz konuda eyvallah bilmediğimiz konuya sazan gibi atlamaya gerek yok.siz değerli hocalarımı dinliyorum.......:rolleyes:

bildiğimiz konuda eyvallah bilmediğimiz konuya sazan gibi atlamaya gerek yok.siz değerli hocalarımı dinliyorum.......:rolleyes:

bizi dinleme güzel kardeşim, canın neyi istiyıorsa, hangi alet hoşuna gidiyorsa onu çal...
millete cihaz kötükemeyi de burak bir yana, herkes kendi cihazını kendi seçebilir...
senin düşüncen toplumun geneline maledilemez, kaldı ki kimse de seninle aynı dülşünmek zorunda değil, düşünmüyor da nitekim...
pa600 daha iyiyse git onu al...
sana diyorum ki s950 farklı segmentte bir cihaz, elma ile armutu kıyaslıyorsun parasal olarak...
insanlara bu mantığı yerleştirmeye çalıştığın zaman hata yapmalarına neden olursun...
o yüzden bizi dinleme, kimse de seni dinlemesin, herkesin keyfine baksın,canı ne istiyorsa,parası neye yetiyorsa onu çalsın...
biliyoruz ki bu alet allemi cihan olsa da iyi müzisyen değilsen bir anlamı yok...:)

sana başka mesaj yazmayacağım,konu gereksiz yere çok uzadı zira...

Ch.

Merhabalar.

Bence de konu gereksiz şekilde uzamış.Anlayamadığım şekilde bu org muhabbetleri hep böyle sonuçlara yol açıyor. :)

Bahadır Hocam'ın da dediği gibi cihaz seçimi konusunda herkes özgürdür.Yeri gelir set avantajı sebebiyle Korg tercih edilir , yeri gelir enfes sesleri sebebiyle Yamaha tercih edilir , yeri gelir ritim orkestrasyonu harika olan Ketron tercih edilir.İşin maddi boyutuna hiç değinmiyorum bile.Yani özetle , burada daha sayamayacağımız birçok sebeple herhangi bir marka yada cihaz tercih edilebilir.

Ben dahi (müzisyen bile değilim) Korg , Roland , Ketron kullandım.Türkiye'de hakim olan büyük firmalardan sadece "Yamaha"nın herhangi bir cihazına sahip olmadım.Yamaha bana hitap eden uygun fiyatlı bir cihaz yaparsa neden almayayım ki?

Marka fanatikliği muhabbetlerinin olmadığı bir forum diliyorum.İnanın bu türden konuşmalar beni siteden soğutuyor.

Umarım herkes gönlünden geçen ve kendine birşekilde hitap eden cihazlara en kısa zamanda sahip olur.

Herkese selâmlar...

Dikkat ediyorum da her yeni model çıktığında bu ağız dalaşları nedense oluyor yok korg yok yamaha yok zart zurt,bırakın isteyen istediği klavyeyi kullansın kimseye silah zoruylada satılmıyor ya bu cihazlar,farklılık herzaman güzeldir hep tek düze olursa sıkıcı olur valla ne yalan söyleyeyim bazen 20 sene önce çıkan cihazın tek bir sesi hoşuma gider bazen yamahanın bir ritmi bazen ketronun drumu mey sesi bazen korg kronosun görüntüsü vs vs hiç bir zaman tek düze olmadım,keşke imkan olsada hepsinden birer tane alabilsek ha bu arada yamaha psr S950 gerçekten güzel bir cihaz ha tyros 4 kullanan beğenmez çünki tyros serisinden düşük olabilir ama bizlere güzel geldi ,daha önce yamaha kullanmadığım içindir belki,son sözüm bırakın bu org savaşlarını kim neyi isterse onu alsın ,mutluysa sorun yok mutlu değilse sonunda mutluluğu bulur zaten,saygılar.

şimdi bu aleti alsak,sevgili dore müzik te 3 gün sonra bahar kampanyası diyip,500-600 ero indirim yapsa(bakınız a2000 örneği)...
olmaz mı?
olur,hemde bal gibi olur...
doredeki paşalar ne isterse öyle olur...
nasılsa bizler müşteri değil,yolunacak kazız...
ama yemezler ... başka kapıya...
a2000 de yapılanlarla do-re kendi ayağına sıktı...

indirim başlamış bile...2000ero dediler...1700e veriyorlarmış:)
arka sayfada yazıyor.ben onların yalancısıyım...
şaka gibi ya...
seviyoruz seni do-re..
en büyük sensin...

do-re ne kendi ayağına sıkacak yahu... bu aletler bi şekilde satılacak s 950 türkiye de satmazsa yunanistanda azarbeycanda satacak korg pa 800 nasıl türkiye de satış rekoru kırdı ama belki yunanistanda hiç satmadı kimbilir... bu firmaların umrunda olurmu bence olmaz, sadece ülke distribütörlerinin umrunda olur... ayrıca s950 nin you tbe de videolarını izliyorum farklı bir alet gibi duruyor yamaha soundundan farklı gibi geldi bana ( a1000 or 700 a 2000) pa 600 de klasik korg soundundan daha farklı gibi... aletler gelsin arkadaşlar yamaha roland ketron gem korg... bu ülkede artık bu korg soundundan kusacağım geldi yani nerdeyse 10 yıldır aynı şeyler şarkılar aynı sound aynı ritmler sesler sadece orglar değişiyor yahu... yeni emolar cevolar çıksın :mad:

:eek: ha çıksa ne olacak müzik sektörü tıkanmış müzik 2 ritme düşmüş 2 makama düşmüş arada çalınıp dinlenebilecek 2-3 tane müzik ya var ya yok

bence müzik sektörü tıkandı dünya da da türkiyede de çalınabilecek bütün notalar çalındı bundan sonra anca tekrar yaparız

yeni müzik çıkmadığı halde habire yeni müzik aletleri üretiliyor müzik elektronikleşip basitleşiyor

S950 güzel bir alet olabilir. Sanki ara model gibi ismi var aynen s650 ara model gibi. Bu fiyata bence insanın çok parası varsa nereye harcayacağını şaşıyorsa alabilir. Benim param olsa zaten bu orga kadar alınacak başka orglar düşünürüm yamaha hariç. Daha önce yamaha kullandığım için tekrar pişman olmaktan korkuyorum.