Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

yamaha kötü alet demedik toprağım...sadece do-re yanlış yaptı...3500tlye alet satıp,3 gün sonra 600 ero indirim yaptılar...aleti yüksek fiyata alanlar da isyan etti haliyle...şimdi bu durumda neden paramızı sokağa atalım...bak 800e...beş sene önce 1900 eroydu sıfırı...şimdi yine aynı para...yoksa korgtan hepimiz bıktık,yamaha tonları bana da daha hoş geliyor...ama ortada bir haksızlık varkullanıcı için...hatta buna haksızlıktan başka isimlerde verilebilir,ama burda yazarsam beni banlarlar...
ben artık yamaha almam...almak isteyenleri de tutmam...
ama yapılanı da unutturmam,hep hatırlatacağım...bilmeden alıp zor duruma düşmesin kimse....
benim tavsiyem bekleyin...do-re üç beş gün sonra 1250 erolara satmaya başlar bu aletleri de....
baksanıza şu anda bile 1700 erıya veriyorlarmış...halbuki alet çıkalı 1 gün oldu 2000eroya:)

dore müzik iyiden iyiye saçmalamaya başladı 2000 euroya satılan s950 1700 euroya veriyolarmış yazan arkadaş biraz sıkıştırsam yüz ikiyüz daha inerlerdi diyor arkadaşlar bu aletin yıl sonu kampanyası 1250 euro demedi demeyin can başarı ben şahsım adına seviyorum ve her zaman sayğıyla yad ediyorum ama can abiye a2000 de 1300 adetle yanlış bilgi vermişler bir yılda 1300 adet satan bir cihaza 500 euro gibi büyük bir indirim yapmazlar bunun hesabını 1000 eurodan yapsan bir milyon üçyüzbin euro eder bu yamahanın bir tek ürününde bu büyük bir başarıdır yamahanın diyer ürünlerinide hesaba katarsan yıllık bir milyar euroyu aşar bu yalnızca yamahada kaldıki dore müzik yalnız yamaha ürünlerini satmıyor farklı markalar üzerinde de satış yapıyor or700 3500 adet sattıysa can başarın çipi sayesinde beş yılda bu miktarı yakaladı hemde indirime gitmeden
kendi çevrene göre deyerlendirme diyen arkadaşım benim çevrem trakya müzik ben dsr 1000 lerden bu yana yamaha kullanıyorum şu an
a2000 kullanıyorum profilimde yazan pa 600 e göre deyerlendirmeyin iyide olsa kötüde olsa çıktıgı anda pa 600 alacagım yamahaya kötü demiyorum kalitesini ben yamahacıyım diyenlerden daha iyi biliyorum yamaha kendi kullanıcı kitlesini kaybetti kim ne derse desin
7000 adet yamaha kullanıcısı var kampanyayla beraber 7150 edecek beni sayma 7149 size yamahayla mutluluklar dilerim

Burda tartışılan yamahanın kalitesi değil arkadaşlar. Kimimiz üzüntüden, kimimiz, ettiğimiz zarardan, kimimiz yediğimiz kazıktan, bazen sert sözler kullanıyoruz yamahaya. Şuana kadar Yamahadan 4-5 adet sıfır org aldım. 3-4 defa çip taktırdım. Sıfır org alıp tabiki zarar etmek beklenen birşey; ama 1 gün önce 3500 tlye aldığınız orgun, bugün 2300 tlye düşürülmesi neyle izah edilir. Yamaha en başta güven kaybetti. Bundan sonra org alacak olsam yamaha tabiki alırım ama gider ikinci el alırım. Neden sıfır alıp kaz gibi yolunayım. Bide 19 ocakta kampanya bitecek diyorlar. Tekrar 3500 tl A2000 e kim para verir gerçekten merak ediyorum...

Benim şahsi fikrim 19 ocakta bu kampanya bitse bile fazla sürmez şimdiki fiyatına geri çekerler,hem diyelim ki çekmediler uyanık bir adam alır 30 -40 neyse artık klavye 1 ay içinde 10 binlerce euro kazanır sanırım bu riske giren biride yok yani lafın özü a 2000 aynen şimdiki fiayattan satılmaya devam,iş korg pa 600 ne olacak aslında sorun o,hadi dore hemen satışa başlar başlarmaz fiyatını yazıyor korg tr den ses seda yok bütün heryede fiyatı belli ilen can elektronik sanırım bizlere bi güzellik düşünüyor,diyelim ki org korg pa 600 burada 2200 eoro fazla olsun ilk etapta 5000 adet sattığını düşünün ki süper bi rakam çıkar ortaya doğru değilmi ?

Burda tartışılan yamahanın kalitesi değil arkadaşlar. Kimimiz üzüntüden, kimimiz, ettiğimiz zarardan, kimimiz yediğimiz kazıktan, bazen sert sözler kullanıyoruz yamahaya. Şuana kadar Yamahadan 4-5 adet sıfır org aldım. 3-4 defa çip taktırdım. Sıfır org alıp tabiki zarar etmek beklenen birşey; ama 1 gün önce 3500 tlye aldığınız orgun, bugün 2300 tlye düşürülmesi neyle izah edilir. Yamaha en başta güven kaybetti. Bundan sonra org alacak olsam yamaha tabiki alırım ama gider ikinci el alırım. Neden sıfır alıp kaz gibi yolunayım. Bide 19 ocakta kampanya bitecek diyorlar. Tekrar 3500 tl A2000 e kim para verir gerçekten merak ediyorum...

işte bizim dediğimizde budur kimse burda yamahayı kotulemiyor sadece do-re nın yaptığı ayıptan behsediyoruz ve biz kullanıcı olarakta bu hakkımızı dile getiriyoruz.. dun bi konu kapatıldı arkadaşin biri yamaha fazladan alınan paraları geri iade etsin diye mod tarafından konu kapatıldı unutmayın bu site kullanıcı var diye reklam alıyor demi kullanıcı kimdir biziz biz bu forumda dile getiremessek sitede kullanıcıda kalmaz o zaman reklamda olmaz brakın herkes seviyeli şekilde eleştirisini yapsın onlarda hatalarını gorup nasil telefı ederiz diye bi duşunsun .. biz burda birbirimizi uyarmassak yarın oburgun başka arkadaşlarinda başi ağiracak do-re nin nasil bir firma olduğunu bilecek ona gore orgunu alacak heran yarı yarıya fiyat duşebilir duşuncesiyle boylece bu forum sayesinde arkadaşlarimizin zarar etmesini onleyecez... s950 mdo-re nin stoklarına girmiş bence turkiyede o alet taş catlasın 50 ad fazla satmayacaktir son sözümde sansur hayir...

işte bizim dediğimizde budur kimse burda yamahayı kotulemiyor sadece do-re nın yaptığı ayıptan behsediyoruz ve biz kullanıcı olarakta bu hakkımızı dile getiriyoruz.. dun bi konu kapatıldı arkadaşin biri yamaha fazladan alınan paraları geri iade etsin diye mod tarafından konu kapatıldı unutmayın bu site kullanıcı var diye reklam alıyor demi kullanıcı kimdir biziz biz bu forumda dile getiremessek sitede kullanıcıda kalmaz o zaman reklamda olmaz brakın herkes seviyeli şekilde eleştirisini yapsın onlarda hatalarını gorup nasil telefı ederiz diye bi duşunsun .. biz burda birbirimizi uyarmassak yarın oburgun başka arkadaşlarinda başi ağiracak do-re nin nasil bir firma olduğunu bilecek ona gore orgunu alacak heran yarı yarıya fiyat duşebilir duşuncesiyle boylece bu forum sayesinde arkadaşlarimizin zarar etmesini onleyecez... s950 mdo-re nin stoklarına girmiş bence turkiyede o alet taş catlasın 50 ad fazla satmayacaktir son sözümde sansur hayir...

Sansür falan yapıldığı yok...Açılan konular olmadık yerlere gidiyor her seferinde de o yüzden müdahale ediliyor.Her seferinde burada söz hakkı olmayan 3ncü şahıslar suçlanıyor maalesef...
Size tek bir sorum var;
Bu fiyat dalgalanmasından mağdur olan arkadaşlarımız var malumunuz...
Bu güne kadar kaç kişi "tüketici hakları hakem heyeti" yada "tüketici mahkemeleri" ne başvurdu bu konuyla ilgili olarak?
Böyle birini bulsam alnından öpeceğim gerçekten...
Aksi takdirde bu havanda su dövmekten öteye gitmiyor...
"Birbirimizi uyaralım" diyorsunuz...
Bu marka fanatizmi olduğu sürece istediğiniz kadar uyarın, cihaz alıcısı olarak bir müzisyenin de bilinçli tüketici olması gerekir...
Az çok müzik dünyasının içinde olan herkes Dore Müzik ne olduğu ne sattığını bilir heralde.
Muhtemelen bu fiyat dalgalanışından da haberi vardır,olmamasına imkan yok.
A2000 niteliksiz ev kullanıcılarının alacağı bir alet değil zira.Öyle dahi olsa bu parayı bu alete saymışsanız bir miktar bu işin içindesiniz demektir...
Ve,
tekrar söylüyorum s950 farklı segment de bir cihaz.ben de s900 var, Türkiye'de kaç tane var, heralde elin parmakları kadardır...açıkcası benim kullandığım alet "kullanıcısına özel" bir cihaz...
Yamaha için Türkiye'de s950 nin alıcı kitlesinde ne hedefleniyor bunu bilmek lazım.Cihazın tanıtımını izlediğim zaman bana pek de hedef kitlesi Türkiye gibi gelmedi açıkcası...Ha Türkiye'de distribitor yada Can Abi gibi insanlar devreye girerse o farklı bir konu tabii...
Fakat bu durum emin olun ki Türkiye'de böyle...:)

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kampanya başladiği gun do-re yee attığım maill tuketici mahmesi ne yapabilirki tamamen yasal adam indirim yapma hakkına sahip ben aleti 2.el aldim 1aylık cıhaz ve sifiri benim 2.el aldığım paradan dahada aşaği duştu....
......................................................................................................................
madem bu paraya satılıyordu neden bizi kazıkladınız...? inşallah
batarsınız...

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. PSR-A2000 kampanyamız,
kampanyamızın sloganında da belirttiğimiz gibi İLK VE SON KEZ düzenlenmiş
bir kampanyadır. Kampanya amacımız, Yamaha PSR-A2000'in tanıtım ve
kullanımını yaygınlaştırmaktır.

Bu kampanya sadece 120 adet PSR-A2000 ile sınırlı olup, bu adet tükendiğinde
PSR-A2000 fiyatları tekrar normal fiyatlandırmaya geri dönecektir, ve bu
şekilde planlanmış gelecek bir kampanya asla yoktur.

Kampanyamız dahilinde olan bu indirim sadece ve sadece doremusic'in kendi
imkanları ile yapılmış olup, temel amacımız ise, PSR-A2000 tanıtım ve
satışının bu tarih itibari ile sadece doremusic mağazaları ve internet
sitesi üzerinden yapılacak olmasını, büyük bir kampanya ile duyurmaktır.

Sadece 3 gün önce başlamış olan kampanyamıza aldığımız olumlu tepki ile,
bugüne kadar 35 adet PSR-A2000, Kampanyalı fiyatı ile müşterilerimiz ile
buluşmuştur. Kampanyamızın tükenmesine SON 85 ADET PSR-A2000 kalmış
bulunmaktadır.

Saygılarımızla,
---------------------------------------------------------

-----Original Message-----
From: umut@doremuzik.com.tr [mailto:umut@doremuzik.com.tr] On Behalf Of umit
Sent: Friday, December 21, 2012 11:11 AM
To: Piyano / Org
Subject: a2000

kampanya başladiği gun do-re yee attığım maill tuketici mahmesi ne yapabilirki tamamen yasal adam indirim yapma hakkına sahip ben aleti 2.el aldim 1aylık cıhaz ve sifiri benim 2.el aldığım paradan dahada aşaği duştu....

Fiyat düşüşü ile tüketici zarara uğratılmıştır.Bence şansınız deneyin derim...
Açıkcası buraya bunları yazrak bir sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum...
Bu yüzden bunun karar merciinde şansını denemek daha mantıklı bir uğraş olsa gerek...:)

Ch.

Fiyat düşüşü ile tüketici zarara uğratılmıştır.Bence şansınız deneyin derim...
Açıkcası buraya bunları yazrak bir sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum...
Bu yüzden bunun karar merciinde şansını denemek daha mantıklı bir uğraş olsa gerek...:)

Ch.

Sayın moderotörüm; hiçbir tüketici hakları mahkemesi yada kurumu bu olaya, bakmaz. Sebep serbest piyasa ekonomisi. Her firma sattıkları her malın reklamında yada internet sitelerinde; "fiyatları önceden belirtmeksizin değiştirme hakkına sahiptir" şeklinde ibareler kullanır. Bizim yapabildiklerimiz, telefonla arayarak yada mail atarak rahatsızlığımızı bildirmek, veyahutta butarz piyanistlerin kullandığı forumlarda, konuyu herkese duyurarak, daha duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamaktır. Sizlerinde site yöneticisi olmaktan önce bir tüketici olduğunuzu varsayarak bizlere bu konularda destek olmanızı istiyoruz tabiki. Bu gün bizlerin başına bunlar geldiyse, yarın bir başka arkadaşın yada sizin başınıza gelmeyeceğini kimse garanti edemez.

Burdan şunuda anlamak gerekir, bir klavyeden ne kadar paralar kazanıldığı gün gibi ortaya çıkmıştır. Bizler bu tarz firmalardan ürün almayarak tepkimizi koymalıyız bu işin artık başkada çözümü yoktur.

Saygılarımla...

Valla dore music son 6 ayda org alan herkesi - ki biri benim-mahvetti. İddaa dan para yakalarsam ilk isim bi KORG almak ce yamaha or700 cekicle kirip videosunu yamaha yetkililerine youtube araciligi ile gondermek!!!