..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 45
  • Görünümler : 23K
Cevap: ..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

Peki normal a3o0tr yi v2 ye çevirebilcezmi yoksa 0 alet mi alınacak

60 TL karşılığında A300TR'yi V2'ye çevirebilirsiniz.Sıfır V2 almanıza gerek yok.

batuhan emeğine sağlık gerçekten güzel çalışmışsın. rica etsem 9/8 aksak ve normal. ayrıca çiftetelli demolarınıd yayınlarmısın

keşke seslerede el atılsa özellikle elektrolara çünkü ritimler bi şekilde başka cihazların ritimlerinden çevrilip usb kablo ile atılabiliyor sesler öle deil ama :S

bende merak edıyorum yenı aldım cunku a 300 tr

a 300 tr kullanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun

arkadaşlar v2 diyorsunuz ama yetkili bayisi v2 olarak or 700 v2 gösteriyor ben buna a300 tr yeni modeli diyorum.birde arap ritimler kalktı deniliyor ancak daha dün dore müzikte baktım arap ritimler duruyor,a300tr olabilir diye düşüne bilirsiniz ancak değil demolardan anladım istiklal marşı demosu ve 3-4 tane daha demoları var dinledim, bana halk müziğinde oyun havalarında ve arabeks parçalarda kullanabileceğim ritimler lazım anlayan acaba dürüst bir şekilde cevap verirse sevinirim bu cihaz işimi görürmü evde sazla çalmak için tabi ara sıra orgu tek başınada kullanacağım seslerde önemli.şimdiden cevap yazanada yazmayanada teşekürlerimi tırakya müzik aracılığıyla bir borç bilirim.(amatör sazcı.m.ç,tülvem)

bence size yeterli dore de v2 fiyatı eski v1 fiyatında yani çok uygun.5 kg.ben v1 a300tr ile tek başına düğün yemek program hatta yılbaşı yaptım ritimler yeterli bence size yetecektir.

psr-90 a yüklebiliyormu.

ellerine sağlı kaedeş
yanlız a300tr de ritim atak tuşu yokmu

Olmazmi fiil-in a-b var 2 adet otomatik olarak a dan b ye ve b den a ya geçiş yapiyor fii-in tuuşuna basman yeterli