..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 45
  • Görünümler : 23K
Cevap: ..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

Merhaba benim öğrenmek istediğim a 300 tr de toplam 135 +1 ritim vardi v2 de bu ritim adedi kaça yükseldi eğer sayi artmadi ise hangi ritimler eksildi ayrica demolar çok güzel olmuş ellerinize sağlik

Merhaba benim öğrenmek istediğim a 300 tr de toplam 135 +1 ritim vardi v2 de bu ritim adedi kaça yükseldi eğer sayi artmadi ise hangi ritimler eksildi ayrica demolar çok güzel olmuş ellerinize sağlik

50 adet yeni Türk ritmi eklendi.. v1'deki bazı ritmler silinip eklendi

sahane olmus a300 v2 alacagım satan var mı ??? 2 elde olabılır

merhaba bendede yamaha a300tr var bunu v2 versiona nasıl dönüştürebilirim

Ellerinize sağlık.

. v2 olmadan demodaki aynı şeyler yapılabilir mi acaba? (fark çok fazla mı?)

. v1-v2 sonradan dönüşüm başarılı oluyor mu?

gerçektende harika olmuş batuh.a3000tr yi azda olsa kullandım.ama gerçektende o tip bi aletten böyle bir performans çıkartmanız ne kadarda bu işte profesyonel bir yapnızın olkduğunu gösteriyor.çalışmalarınız büyük bir ilgi ile takip ediyorum.a300tr kullananalara ilaç gibi bi yenilik oldu diye düşünüyorum.

hocam,ilac ne demek alet bizi piskolojik olarak yeniden programladı,ritimler bir harika olmuş emeğine sağlık yapan arkadaşların:)yanlız buradan batuh ve can başar beylerden bir isteğim olacak bu alet bununla kalmasın yeni özellikler yeni güzellikler bekliyorum,özelliklede yeni sesler üzerine meselaa:)

Arkadaşlar,

Yeni Biten Modelin İlk Demo'larını Sizlere Sunuyorum..

Ritm Demolarını Dinleyebilirsiniz..Yakın zamanda daha iyilerini yapmaya çalışacağım

Saygılarımla,
Batuhan DÜVÜNCÜ

abi mükemmel ya valla bu ses gerçekten a300 tr v.2 çıkıyorsa korg i3 ü satacam hemen bu aleti alacam inan abi elllerine yüreğine sağlık paylaşımın için çok saol abim

abi mükemmel ya valla bu ses gerçekten a300 tr v.2 çıkıyorsa korg i3 ü satacam hemen bu aleti alacam inan abi elllerine yüreğine sağlık paylaşımın için çok saol abim

Psr a300tr v2 çıkalı bayağı oldu :)

bende de a300 tr v2 var fena bi cihaz değil. tavsiyeler üzerine almıştım 2011 dore çıkışlı...yanlız bu demolar cihazın hafızasında zaten var kayıtlı 42 tane şarkı 8-9 tanesi türk..arzu eden olursa aynı demoyu video çekimi olarak gösterebilirim...