..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 45
  • Görünümler : 23K
Cevap: ..::Yamaha Psr a300TR v2 Demo::..

bende de a300 tr v2 var fena bi cihaz değil. tavsiyeler üzerine almıştım 2011 dore çıkışlı...yanlız bu demolar cihazın hafızasında zaten var kayıtlı 42 tane şarkı 8-9 tanesi türk..arzu eden olursa aynı demoyu video çekimi olarak gösterebilirim...

slm arkadaşlar yamaha a 300 tr v.2 almak istiyorum sıfırı nekadar ve nerden güvenli bir şekilde alabilirim bir kaç yerde sordum 965 tl ye de var 1250 ye de yardımcı olursanız sevinirim tşkr evyap.ilhan@hotmail.com

sahibinden com.gibi güvenli alışveriş yapan sitelerden birinden alabilirsin.:)ayrıca yine bu sitelerde 600-700 tl civarındada sıfırı kadar olmasada gayet temiz bir alette bulabilirsin .:)ama güvenli alışveriş şart bu işlerde.. yoksa tongaya düşersin benden söylemesi:D bu arada bendede bu aletten var v2 den yani .ama ben ikinci el aldım .bence sende ikinci el al .bu benim tavsiyem tabi.neden dersen ,bu orglar zaten bir kaçyıllık orglar helede evde kullanmışsa alıcı tertemizdir kolay kolayda bozulur tip org değildir zaten .bugün 1250 tl ye yamaha a1000 tr bile alabilirsin.;)

yamaha 300tr v2 aldım fakat demo sarkılarda yanı song de 15 cı sanıyeden ıtıbaren bozukluk var ne yapmalıy

O bozukluk değil.Batuhan Düvüncü orada scratch effekti uyguladı.Öyle bir bozukluk olması mümkün değil.
Eğer ikna olmazsanız o parçanın midi dosyasını yayınlarız ve istediğiniz yamaha da deneyebilirsiniz.sonuç aynı olacak.