yamaha psr s650

Cevap: yamaha psr s650

arkdaşlar bi arkdaşım a2000 için yapılan emo usb yi s650 de çalıştırdı ama ayrıntı vermedi sadece çok basit dedi.ismine vermeyeyim belki yaptığı illegal bişeydir.kendim dinledim bizzat.

hatta aleti usb ile beraber 2 hafta önce sattı ilanıda vardı sahibinden comda.

Emo Müzik neden S650 içinde USB yapmıyor ? Zaten resmi olarak S650 nin expansion paketini Emo müzik yapmış ama Uluslarası ürüne yönelik olduğu için Yunan ritm ve entrumanları var, işe yaramayan 7-8 ritm ve ses çıksa yerine klarnet ud kanun elektro bağlama saz zurna sesleri gelse, Türk ritmleri gelse varsın 16 mb olsun yine yeter,
Emo Müzik çalışanlarını veya sahibini yakinen tanıyan varsa bu mesajı iletsin kendilerine...
Saygılarımla,
Savaş ELVAN

ben emomuzik sitesindeki mail adresine mail attım. emousb yi s650 ye uyarlayın diye sığdığı kadar ama cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar. salim beyde keza öyle ne oldu set diye burada yazıyoruz özel mesaj atıyoruz çıt yok.

Çalışmalar tam hızıyla başlamıştı.. Kendi imkanlarımız dahilinde yeni sesler ve kitler oluşturmaya çalışıyorduk ama gelen tepkiler şunu belirtti ''işte 100 lira olsun ama fazla olmasın, işte biz orga zaten çok para verdik neden setine para veriyoruz, yeni seslere gerek yok piyasa sesleri yapın 50 liraya satın'' olunca ve bu kavramlar çoğalınca çalışma sistemimizi değiştirdik.. Ben yinede yoğun bir şekilde çalışıyordum ama 1 aydır çalışmalarıma ara verdim çünkü biliyorum ki gereksiz birşey yapmış olacağım :) bir iki kişi alacak sonrası zaten allah kerim.. Ki bu filmi daha öncede izlediğimden :D

Batuhan abıcim güzel abicim tamam yerden göge kadar haklısın tabiki insan verdiği emek karşılığında bişeyler tabi bekleyecek arkadaşlar böyle bi durumla karşılaşacaklarını hıiç ama hiç tahmin etmediler bunlar yani bizim söylediklerimiz sadece bi fikirdir bunu sizin emeğinize karşı bi saygısızlık olarak görmeyin eğer öyle gördüyseniz özür dilerim arkadaşlarımızın adınada benim öyle bi beklentim yok abicim şu anda kimseninde yok şu olsun yok böyle olsun diye beklentısi yok sen en iyisi nasılsa onu yapacaksın bizde. Onu satın alacaaaggızzz bu kadar millet artık o bu değil bişe bekliyo sizlerden lütfen bizi kırmayın ilk alıcı benim almassam namerdim :))) inşalllah sesimize kulak verirsiniz güzel abicimm en iyisi orta değil SİZEDE BU YAKIŞIR... En iyisi saygılarımlaa

Batuhan Bey,

50 liraya set mi olur,Emo usb 150 € , çip 250-300 TL, güzel bir set çıkartırsanız emeğinizin karşılığını alırsınız , zira s650 yi satıp üzerine 1000 lira vermektense 100 €uroyu verip cihazımı 2-3 sene daha kullanmayı tercih ederim. Ben de almayı taahhüt edenlerdenim, size 2-3 defa özel mesaj da yolladım.

bende dün aldım daha kutusundan çıkarmadım akşam bakıcam

batuhan üstadımızı az önce aradım biraz kırgın bize eğer birlik olursak güzel bi set talep edebiliriz.ama sayımızın artması gerekli fiyat150-200tl arası

Fiyat normal, Batuhan Bey, yapacağınız çalışmayı bekliyoruz, tüm S650 sahipleri farkındalarki eksik enstruman sesleri ve ritm takviyesi ile cihazımızı verimli kullanaileceğiz, satıp üzerine bir tomar para vermektense set takviyesi çok daha akıllıca olacak, seti çıkartın tanıtımını bizlerde demolarla yaparız....