yamaha psr s650

Cevap: yamaha psr s650

düz or700 ritimlerini canavar gibi okuyor v1 leri de okuyor ama bazilarinda kitler sıkıntılı calla birazdan paylaşayim konularda paylaşiyorum saygilar

Arkadaşlar geçenlerde Batuh bey set çalışmalarına yön vermek açısından alacaklardan ön kayıt istedi ve ilk 12 kişiye 180 tl yerine 150 tl ye verilecek dedi be 2-3 gün sonra gördüm nasıl olsa kayıt bitmiştir dedim mesaj atmadım, haftalar sonra gördümki kayıt olan yokmuş hemen özel mesaj attım ama Batuh bey çok umutlu değil gibi görünüyor kesin alacak arkadaşlar kayıt için özel mesaj atarsa çalışmalar hızlanır diye düşünüyorum ve usb de şu olsun bu oldun demiyorum en iyisini benden daha iyi bildiklerine adım gibi eminim Saygılar..

set çıkınca alıcısı da çıkar s650 kullanıcısı da artar.

yanlışınız var, ilk etapta 5-6 kişi ön set siparişi verip aldı, sonra bir kaç kişi daha almaya niyetli idi, ama demolar yayınlanıp içerik netleşirse çok kişi alır, herkes biliyor s650 nin eksik yanlarını 180 liraya cihaz upgrade oalcak, zaten uygun fiyata alınmış cihaz.....
Batuh Bey umutsuz falan değil, yanlış izlenim oluşturuyorsunuz, kendisi mesajında çalışmaların çok iyi gittiğini, belli seviyelere gelindiğinde demoları yayınlayacaklarını belirtti, kendilerinin zaten altyapıları var , sıfırdan gelme değiller....

bana göre de umutsuzluk olamaz çünkü s650 nin tek eksiği set o da gelince tamam, dore de kampanya da var, s650 kullanıcıları artacaktır.