yamaha psr s650

Cevap: yamaha psr s650

ben alete satece dışından baktım 1sürü varyasyon intro filan var 2ay kullanılmıştı aleti açmadım türk paketi yüklü olduğu söyledi arkadaş orgu bana bıraktı gitti adama daha parasını bile ödemedim valla tanıdık olduğu için sağolsun bi güzellik yaptı

batuhan bey siz paket çalışmanızı bir çıkartın emeğiniz karşılığınızı alırsınız yeni bir alet almaktansa bu alet işlenirse çok daha iyi yerlere gelir.Ali kardeşim sende s650 almışsın hayırlı olsun ...

Ya kardeşlerim bu aleti kullana bilmemiz için bişeyler yapılması lazım bi set için 200 300 yada 400 neyse çok değillll piyasadaki setlerin bi fiyatına bakın ha fiyatı beğenmiyosanız başka alet alsınlar o zaman ama fikrini bari burda söylemesiin işimize kusura bakmasın ama taş koymasın set 400 lirada olsa alacam ben niye başka aletle uğraşayım bi aleti alet yapan adı değildirki bence yapılan çalışmalardır bunun kanıtları piyaasada varr onun için emeğe saygı diyorum batuhan abicimm settt bekliiiyoooruzz diyoruuum saygılarr abicimm

set gelsin artık

Konuyu guncel tutalim

Konu güncel abi o kadar güncelkı rüyalarıma giriyo batuhan abi bide tamam uleeen devam ddiyoru sizin için dese içim rahatlayacak vallaha:))))

Biz S650 kullancıları güçlü bir şekilde set isteiğimizi duyurabilirsek, set yapma kabiliyeti olanlar da ikna olacaktır, a1000 için a2000 için set çip herşey yapıldı S650 de fazlasıyla çalışmayı hakediyor, çok kaliteli cihaz sadece uluslararası satışa yönelik hazırlanmış 7-8 kaliteli sample ses ve 20 ritm yani 16 mb da olsa cihazı hakettiği yere getirecek...

psr 650 satlık ilgilenen varsa 05350328482

Valla 2 gündür hocamla birlikde uğraştiğim or700 ve a2000 ritimleriyle seçme bir programda kullanabilcem katagori şeklinde ritimler hazirladim isterseniz paylaşabilirim sizlerle ;)

çok memnun oluruz ama or700 ritmleri okurmu bizim s650 ?