• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

17/10/2012 EMO 12 adet yeni ve 3 adet EMO tarafından editlenmiş ritim

Cevap: 17/10/2012 EMO 12 adet yeni ve 3 adet EMO tarafından editlenmiş ritim

roland türkiye ye ve emo ya sonsuz teşekkürler bk 5 sayenizde bomba gibi oluyor süper desteklerinizin devamını bekliyoruz ayrıca desteklerinden dolayı serkan ve mürhen hocalara da teşekkürler saolsunlar

Daha sırada Ömer üstadın ritimleri var.Bir arkadaş tam düzenlenmemiş şekilde yayınlamıştı ve kaydedip org üzerinde denemiştim halay ritmi muhteşemdi.Düzenleme tam olunca yayınlanır sanırım..

saygılar..

Aletle ilgili her sorunla kullanıcıyla bire bir ilgilenen ve Vermiş olduğu destekten dolayı Roland Tr'ye teşekkürler.

teşekkürler teşekkürler teşekkürler..

roland bk-5or davul Türkçe kitleriyle gw-8 Turkish1,2 ve orMix kitleri uyuşuyor mu? Ayrıca Emo Müzik'in hazırladığı kitlerdeki enstrumanlar farklı tuşlara mı atandı_?

Moderatör tarafında düzenlendi:
emonun kitleri trdrum kit ve trperckit fakat emo bu kitlerin samplelerini vermis dizilimler roland tarafindan yapilmis. bk 5 teki trdrum kit dizilimi ile gw 8 deki trormix ve tr2kit kismen benzerlik gosterebilir dizilim olarak.fakat bk 5 teki tr drum kit c-1 den c9 a kadar full olarak dolu.gw 8 deki tr kitler full olarak dolu degil.