1900 liraya arabamı olur

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: 1900 liraya arabamı olur

merak edip telefon acıp sordum kilometrede 160 kurus yakkıormus curuk carık yok diyor lgp liymis aslında kışın arabasız kalmaya degmez

bu araç lada değil moskoviç,parça sorunu yoksa bence alınır,bende 1,5 lada vega var 8valf,2000 model,ben parçalarını tekirdağ çerkezköy halk pazarından alıyorum:) ve parçası çok ucuz,işimide görüyor.

Sana aynen katılıyorum sevgili arkadaşım.
Bende de 92 model Samara hatchback var ve her işimi rahatlıkla görüyor. Bir ay önce, dururken, arkadan bir araç vurdu ve ben de öndeki araca vurdum. Vuran araç arazili ve takviyeli büyük pikaplardan biriydi. Ön tarafı tamamen dağıldı. Bakın şimdi, ön sağ far ve stop lambası, ön tampon iç çeliğiyle birlikte, sağ ön çamurluk, davlumbazıyla birlikte, 3 tozluk, arka iki stop lambası, arka bagaj kilidi, teybin takıldığı konsomü de değiştirdim ve bir kaç tane ufak tefek aksesuarla birlikte 400 lira tuttu. Arabanın tamir işçiliği ise 1600 TL tuttu. Parçaların ne kadar ucuz olduğunu düşünün. Başka arabalarla kıyaslamak size kalıyor...

Sana aynen katılıyorum sevgili arkadaşım.
Bende de 92 model Samara hatchback var ve her işimi rahatlıkla görüyor. Bir ay önce, dururken, arkadan bir araç vurdu ve ben de öndeki araca vurdum. Vuran araç arazili ve takviyeli büyük pikaplardan biriydi. Ön tarafı tamamen dağıldı. Bakın şimdi, ön sağ far ve stop lambası, ön tampon iç çeliğiyle birlikte, sağ ön çamurluk, davlumbazıyla birlikte, 3 tozluk, arka iki stop lambası, arka bagaj kilidi, teybin takıldığı konsomü de değiştirdim ve bir kaç tane ufak tefek aksesuarla birlikte 400 lira tuttu. Arabanın tamir işçiliği ise 1600 TL tuttu. Parçaların ne kadar ucuz olduğunu düşünün. Başka arabalarla kıyaslamak size kalıyor...

:D:D kesinlikle doğrudur,ben subapları full takım değiştirttim extra parçalarda aldım tabiri cağizse büyük boy bir poşet malzeme aldım 190tl tuttu usatalığı ise 400tl tuttu:D:D

merak edip telefon acıp sordum kilometrede 160 kurus yakkıormus curuk carık yok diyor lgp liymis aslında kışın arabasız kalmaya degmez

doğrudur subap ayarları iyiyse kilometrede en fazla 25 krş yakar.fakir arabası anlayacağın:D

alsak mı acaba 1750 tl ye arabayı bıraktı adam

Arkadaşlar bence uzak durun parçasını bulamazsınız araba almayla herşey bitmez. Tofaş, Reno, ford olsa alın derim hert tarafta parçası boldur ya bunun? Bence alınmaz karar sizindir. Saygılarımla,

1500 liraya pazarlık ettim araba kiralasan aylık 1000 lira alıorlar bakiim kafama yatarsa alırım kış gunu arabasız kalmama deymez

Hiç düşünme al derim, parça falan hikaye satıyorum dersen yazın 2500 satarsın. veya pa800 le takas yaparsın:)