• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2010 Yenilemesi

Nuri_Dardanel

Paylaşımcı Uzman
Moderator
Enst.
Roland EA7
Sevgili Trakyamüzik üyeleri
20.01.2010 tarihinden itibaren sitemiz tamamen sıfırdan başlayarak ciddi bir revizyona girmiştir... Bu bağlamda bütün üyelikler silinmiş ve yeniden üyelik işlemlerinizi yapmanız gerekmektedir....
sizlerde tanıştığınız arkadaşlarıza haberi olmayanlara bu bilgiyi verirseniz sizleri ve arkadaşlarınızı aramızda görmekten mutluluk duyarız...
saygılarımla Nuri_Dardanel

çok teşekkürler nuri,sorun yaşayan arkadaşlar t.m yönetime ulaşsın, biz sürekli burda olacağız...

valla güzel olmuşta :) üzüldüm ya o kadar konu filan silindi ya. keşke silinmeseydi. neyse hayırlısı olsun

site gerçekten farklı olmuş ve de tabii ki de güzel.
önceki üye arkadaşları da bilgilendirerek sitenin ailesini geliştirmek gerek

teşşekürler. clgci kadeş haklı diğer üye arkadşların haberi olmayabilir..

Tekrar herkese merhaba. Burada olmak gerçekten güzel. Tabi bütün konuların silinmesi, üyeliklerin silinmesi iyi olmamış ama sanırım başka da çare yoktu. Hep birlikte yine burayı doldururuz. Herkese hayırlı olsun.

ben de geçiyordum baktım içeride tadilat var dedim bi girip el atayım ufak tefek yardımcı oluyorum ben de :)

bundan sonra daha yararlı bir forum olması dileğiyle hepimize tekrar hayırlı olsun

Bende burdayım..Hadi bakalım tebdili mekanda ferahlık vardır derler..Herkese kolay gelsin iyi ve güzel paylaşımlar..Bu arada forumun yenilenme sürecinde bir faydamız olursa haberdar edilmesi yeterlidir..

Forum yararını gözeterek bir kaç fikir beyan etmek isterim..Paylaşımlarımızı yaptığımız bölümlerde mp3 eklentisinin olması sorun doğuracaktır..Bunu daha evvel dile getirmiştim..Çok kolay,fonksiyonel bir özellik olan mp3 ekleme eklentimiz sunucuya büyük yük getirecektir maalesef..Hiç bir sunucu bukadar yükleme yapılan bir eklentiyi kaldıramaz..Sanırım paylaşımlarımız başka upload sitelerince yapmamız yararlı olacaktır..Ama bu site mümkünse zshare olmasın:D

Üyeliklerin silinmesi,hiç olmayan bir siteden daha iyidir özlemişim sitemi...

hayatta olur böyle şeyler... şimdi elbirliğiyle eskisinden daha iyi şeyler yapabiliriz... tecrübeli arkadaşlar bizlerede görev verebilir.... ne yapabiliriz diye... tekrar geçmiş olsun ...canımız sağolsun....

çok üzüldüm ama ..sitede pek kaldırmıyordu ..gerekliydi ...hayırlı uğurlu olsun inşallah

uzun zamandır siteye girmemiştim.
bütün üyelerin silinmesine çok şaşırdım..
öylesine yeni nick açtım....

herkese başarılar.....

Geri