2011 roland gw 8 yeni ritim demoları

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 5K

sinan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
DEĞERLİ MÜZİSYEN ARKADAŞLARIM SİZLER İÇİN HAZIRLADIĞIM BU DEMOLARIN RİTMLERİ ÇALIŞMALARI BİTMİŞTİR.ANCAK SLOW ve ÇİFTETELLİ RİTMLERİNDE OLUŞAN BİR SORUN NEDENİYLE EN YAKIN ZAMANDA RİTİMLERİDE BURADA SİZLERELA PAYLAŞACAĞIM İÇLERİNDEKİ BAZI RİTMLERİ ZATEN DAHA ÖNCEDE SİZNLE PAYLAŞMIŞTIM FAKAT TEKRADAN ELDEN GEÇİRİP BİRAZ DEĞİŞİME UĞRADI DİYEBİLİRİM DİĞER RİTİMLER YENİ RİTİMLERDİR.SİZLERE DAHA ÖNCEDE BAHSETMİŞTİM 8 ADET RİTİM SUNACAĞIM DİYE TABİKİ GÜNCELLEMELER ve ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEKTİR.UMARIM İŞİNİZE YARAR BENDEN DAHA ÖNCE POP HALAY RİTİMİ ve ZURNA SESİ İSTEĞİ GELMİŞTİ BENDE ONU ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE SUNMAYA ÇALIŞIYORUM UMARIM HERKESİN İŞİNE YARAR BENİM İÇİN PAYLAŞMAK HERZAMAN HERŞEYDEN DAHA GÜZELDİR.

AYRICA SİZLER İÇİN YAKINDA YİNE SESLER İÇİN OLUŞTURDUĞUM BİR SVD PAYLAŞACAĞIM ZATEN HEPİMİZİN ELİNDE KULLANMIŞ OLDUĞU SESLER VAR BENDE BUNLARIN İÇERESİNDE FARKLI SESLER EKLEYEREK ÇALIŞMA YAPTIM BUDA EN YAKIN ZAMANDA BURDA HAZIR OLACAKTIR.HAZIR OLAN SES LİSTESİ AŞAĞIDADIR

ZURNA:1
ZURNA:2KLARNET
KLARNET
KEMAN&KLARNET
GÜNDEMYAYLI
GURUPYAYLI
YENİ ELEKTRO
ELEKTRO.2
AMZA.1
AMZA.2
AMZA:3
LEAD:1
LEADSOLO

NOT: ŞUANADA SADECEHAZIR OLAN SESLER BUNLARDIR ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.BİTİNCE BUNLARIDA BURADAN İNDİREBİLİRİSİNİZ ŞİMDİLİK BU KADAR SİZLER İÇİN BENDE ELİMDEN GELENİ EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM UMARIM BEĞENİRİSİNİZ ŞİMDİDEN İYİ DİNLEMELER

ORYANTEL.1.mp3

SLOW 1.mp3

ŞEMMAMMİ (ÇEPKİ)

ÇİFTETELLİ

SLOW VAHDE

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 2011 roland gw 8 yeni ritim demoları

demolar çok hoş güzel

ORYANTEL.1.mp3

SLOW 1.mp3

yalnız

bunları açtı benim pc ötekileri açmadı

bu site hem daha hızlı ve sorunsuz Zippyshare.com - Free File Hosting

çalışmalarında başarılar

Evet bazılarını açmıyor dinleyemedik. Ama size güvenimiz sonsuz. Bu arada GW 8 için MEY sesi ihtiyacı var. Daha önce de dile getirmiştim ama... :( Mümkün mü güzel bir mey sesi ??

Bu demoların talihi çok kötü oldu aslında hem yanlış yere açıldı konu hemde acele yüklemek isteyince sorun oldu tekrar hafta sonu siteye koyacağım tekrar dinlerseniz

Siteye de olan demolar düzeltilmiştir şimdilik geriye kalan 3 tane demoyuda en yakın zaman paylaşacağım

Merhaba Sinan bey

Konuları roland bölümünde açmanızı rica edicem

bende biliyorum nereye açıldığını ama yazdım okursan neden öyle açıldığını yanlışlıkla oldu kardeşim okey

ciftetelli, canavar olmuş eline sağlık.

güzel çalışmalara ,emeklerine sağlık. kolay değil bunları yapmak, özellikle senin zurna harika