2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

OrkestraDoğuş

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
orkestradogus.com
Enst.
Yamaha Or700 V1
Arkadaşlar facebookta beni etikledi bi arkadaş yurtdışındaki bir firmaymış.Kampanya yapmışlar 1250 €ya pa800 satıyorlar.8 gün sonra kampanya biticek dedi.2500 liraya felan geliyor.Tüm Türkiye'ye geliyormuş.Ücretsiz kargo ve vergi masrafı yokmuş bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı bu firmayla daha öncesinde alışveriş yapan ? yada bu cihazı almalıyım.
Firma ve kişi bilgileri Şöyle ;
web site : Pa-Profis
Kişisel Profil :
Anmelden | Facebook

Sosyal Ağdan özel mesaj gönderdim;
Cevab böyleydi;

Ad: Hanan Soyadi: Najjar

Kontonumera: 451877708
Bankanumeras: 60010070

Türkiyeden göndermek icin Hesap numeramiz:
IBAN: 6001 0070 0451 8777 08
BIC: PBNKDEFF

herhangi sorunuz varsa yardimci olabilriz. Parayi gönderdikten sonra buraya Adresinizi yazin Kargo ile Paketi göndericegiz.

Selamlar

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Cevap: 2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

ISL dediğimiz güvenlik sertifikalı bir alışveriş sitesine benziyor ama çeliişkide kaldım o zaman getirelim 2500 e satalım 3000 e anlam veremedim

genelde bu tarz şeyler yalan oluyor para tuzağı hiç bir güvenliğin yok.
Adamlar parayı alıyor okadar genelde western union kullanıyorlar. amarikada bile en ucuz fiyat 2.250$
Ama yinede bir araştır derim hangi ülke şirket geçmişi falan.

benim şahsi fikrim elime malı almadan kesinlikle beş kuruş ödemem.üç kuruş fazla öderim işimi sağlama alırım.genede sen bilirsin OrkestraDoğuş..demedi deme:D:D

Fikir ortada, kesinlikle kanmayınız böyle şeylere. 1250 € pa800'mü satılır?

Dolandırıcılığın kokusu buraya kadar geldi :cool: böyle bir şey varsa Türkiyede ki bayiler adamın elindeki malların hepsini alır 2 katına burda satarlar.

Zaten devletimiz, milletimizden bazı ticaretciler tam sörücüler. Arabaları bile yüzde 75 vergi ile alıyoruz. ette vergi yüzde 150.
Böyle ucuz fiyatlarda cihaz alanlar var. Abim bile ahç dönüşünde 1100 tl ye or700 arkadaşına aldı.

klavyeyi görmeden,duymadan,test etmeden asla almam.yakınımdaki orgçuların bu tarz şirketlerden ve sitelerden çok parası yandı,aklınızı başınıza toplayın ve kanmayın derim.

Zaten devletimiz, milletimizden bazı ticaretciler tam sörücüler. Arabaları bile yüzde 75 vergi ile alıyoruz. ette vergi yüzde 150.
Böyle ucuz fiyatlarda cihaz alanlar var. Abim bile ahç dönüşünde 1100 tl ye or700 arkadaşına aldı.

Hocam Hac yazacaktınız heralde. Abinize sorabilir misiniz zahmet olmazsa? Korg ların fiyatları Arabistanda nasıl özellikle Pa800 ün?

Döneli 9 ay oldu. Ben sadece burada 1500 tl ye satılan lg telefonu 500 tl aldırdım. onu biliyorum. org ihtiyacım olsaydı elbette sordururdum.