2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

Cevap: 2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

genelde mail adresinin spam kutusua düşen "abd den green kart" kazandınız işte uçak biletinizi göndereceğiz yanında evraklarıda şeklinde dolandırıcılık içeren mailler gelebiliyor. öyleki konsolosluk mailllerine benzer mailler alıyorlar inandırıcılığı artsın diye burda en iyi sentezi akıl yapmalı.. hiçbir kurum yada kuruluş şahıs adına ait banka hesap bilgisi vermez veriyorsa zaten içinde dolap vardır...

lütfen dikkat edin... siber alem fokur fokur kaynıyor

1- ya alet bozuktur
2- ya da dolandırıcır... başka ihtimal olamaz...

Arkadaşlar bu fiyatlarda pa 800 kalitesine ulaşılma hayali güden simsar tüccarlarına asla itibar edilmemeli, bu aletin kalitesi belli düşük fiyat cazipliği sizi etkilemesin..Külliyen sahtekar fiyatı...:)

bence inanılacak bir sey degil hatta bu tur ilanları sitede bile yayınlanmazsa iyi olur belki aklı takılan arkadas olur parasını kaptırır

dikkatli olun derim inandırıcı değil....

Hepinizin çok, cok affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum. Bir yerler çok ucuza bir mamülat satıyorsa, onu incelemek ve daha sonra akil bir şekilde karar vermek gerekir. Savunmuyorum, ama lekelemek bence çok yanlış. Nasılki, eski adı 1 milyoncu, şimdiki ise Çin'ci market bozuntusu yerler, maalesef çok rağbette. Halkımız, bir türlü kopamamaktadır. Bunun sebebide malum, Türkiye'deki ekonomik şartlar. Ne kadar adi olduğunu bile, bile alan ama memnunmu değilmi, bir daha görmediğimden bilmiş değilim. Şunuda belirtmek isterim, gençliğimde doğubankta bir sürü aletleri çok ucuza almıştım. O zamanlar, permi denilen (Yurt dışında çalışan kişilerin getirdiği malların vergisiz girişi) bir şey mevcuttu. Halada var olduğunu sanmaktayım. Şimdi, sanıyorum bunlara benzer bir durumlar söz konusu. Alınmasınlar ama hiç bir satıcı, daha ucuza mal satan bir müesseseyi övmeyip, baltalamak, onların ekmek parası sorunudur. Üstelik devlet tarafından gümrük mallarında aşırı vergi alınması, onların ekmeğine tereyağı sürmektedir. En basiti, bizden daha pahallı benzin satan ülke varmı? Daha, daha neler. Neticeten, her kes kendi kesesini bilmeli ve aklını yönlendirmek zorunda, bu kıt kanaat geçim meselesinden. Bazı art niyetli esnafların (sırf kazanç uğruna) dolgusuna gelmeyin. Hep söylüyorum, sattığınızda hep ölü, alacağınız zaman hep fahiş fiyata. Bu zihniyetten dolayı, satarken olmasada alırken çok akıllı olmanızı tavsiye ederim. Son söz, yurt içi veya dışı, kesin kez paranızı, mal teslim ve kontrol olmadan ödemenizi kesinlikle istemem. Yurt dışı üç kağıtçılıktan korkmanıza gerek yok. içerde daha fazla. Bunu aklınzdan sakın çıkarmayın ama her konuda siz, siz olun uyanık ve akil olmanız dileğimdir. K a l ı n s a ğ l ı c a k l a,

Artık bu ogr piyasasındaki fiyat istikrarsızlıkları nedeniyle org almaktan vazgeçtim. Artık günümüz teknolojisinde orga da gerek kalmadı. Düğün dernek yapanlar barda çalanlar al laptobunu yükle içine iyibir program sesini transpoze et mp3 lerde sanatcı sesini kaldır söyle istediğin şarkıyı yada çal mp3 ü oynasın millet. Bizim insanımız org çalıyormuş mp3 çalıyormuş çalan adam orgu negüzel çalıyormuş anlamaz. Tenekeye vursan oynuyorlar ses sisteminden anlamazlar gerçi çoğu müzisyenim diyenlerde anlamıyor zort zort ses çikartarak çalıyorlar. Müzisyen denilen bazıları org çalmayı şarkı söylemeyi bilmez düğüne gider orgu açar org orda program bitene kadar durur. Açar mp3 ü herkes oynar arada bir mikrofondan haydi hoppa der tamam. Yani kısacası org işi artık bitmek üzere. Şimdi orkestra zamanı geri geliyor. Hala çulu çıkmış orglar sıfır fiyatına satılmaya çalışılıyor. Sıfır fiyatlarda el yakıyor. Kimsenin bilmem ama benim gelirim yıllardır artmıyor herşey zamlanıyor. Böyle oluncada org fiyatları fahiş oluyor.