2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

Cevap: 2500 Liraya PA800 satılıyor Fikirleriniz ?

abiler ben ucuzundan ziyade o kadar para vericem sıfır olsun dedim yoksa ne bileyim rapidshare gibi büyük bir firma sandım belgelerimiz felanda dedi ama görüp etmek gibisi yok az para olsa tamam der denerdik doğru dediniz.tecrübe herşeyden üstündür.

Kredi kartı teminat gösterip kapıda teslim ve ödeme emri şeklinde denemek lazım.

Olayı türkiyedeki tekel piyasa gözüyle görmeyin. Orası Almanyada yeni açılmış resmi canavar gibi 4%4 lük site...

Moderatör tarafında düzenlendi:

sakin bir hata yapipta para yollama kardesim ayni seyi araba isindede yapiyorlar ..mal gelmeden para verilmez zaten paypal olayi sakin yollama o paraya o mali alamazsin zaten bana sahis 1´100 euro,ya almanyada getirdi parayi verdim elimle kapali kutu teslim aldim adamin adini bile bilmem bir araci vasitasiyla ilk ciktiginda aldim ayrica pax2 yi 1500 euroya getirecekti istemedim almanyayada italyadan fabrikadan direk geldigini soyledi ..firsati buldum aldim ama banka isine girme parana yazik ..

Bence çok şüpheli bir durumdur oldukça dikkat etmek gerekir. Malı almadan havale çıkarmak son derece yanlıştır. Bunlar dolandırma teknikleri olabilir. Veya ürün ÇİN de üretilip maliyeti düşük tutulabilir genede dikkat etmek gerekir. Örneğin ben telefon işi yapayım dedim NOKİA 6300 ların Çin malı olanını toptan 37 dolar fiyat ile bulunca son derece şaşırdım buda böyle bir durum olabilir adamlar çift kartlı NOKİA ların bile yeni modellerini hemde 2010 mamülerini 37 dolar dan satıyorlar deneme amaçlı bir tane aldım :D bakalım nasıl kullanışlımı :D

Sakın sakın siz siz olun kapıda teslim veya ürün teslimi sonrası ödeme şekilleri dışında bu tarz alışverişlere itibar etmeyin. Benden söylemesi. Saygılarımla,

aynen katılıyorum saz grubu bende protana music den buna benzer yazışmalar yaptım pa3x klavyeyi bana 1200€ ya vereceklerini 600€ kapora vermem gerektiğini söylemişlerdi dr.salim de bana fotografının yarısını şimdi diğer yarısını para yattıktan sonra göndereceğini sölemişti yani bu gibi durumlara aldanmayın uyanık olun org elinize geçer faturası ile sonra kapıda teslim en mantıklısı saygılar tr içinde geçerli tüm malzemeyi kapıda teslim alırısnız en güveniliri bu bence

hocam bunların hepsi para tuzağı. oldu parayı yollayım mal gelecek diye bekleyim başka dertleri varmı. ben de elime mal geçmeden beş kuruş vermem sokağa atılacak para yok bizde. siz yineden de tedbirli olun derim. 500 1000 fazla verin garantili alın derim. artı olarak garantisiv armı bu dediğinizi malın.

bende yurtdisinda kaliyom kardes inanma o kadar ucuz deil

Yalan Haber Hocam Hep duyuyoruz Böyle Şeyleri

Sakın kanmayın bunlar tuzak millet şaşırmış ne yapacağını