• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

4 Telli ve Yaylı Hız Denemesi KORG PA800 & PA500TR

Piyanist Ahmet

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
18 Nis 2019
Mesajlar
127
Tepkime puanı
98
Puanları
0
Konum
BURSA
Web sitesi
www.youtube.com
Enst.
Korg PA80 & PA800 & PA500TR, Roland E-40 & E-70

#4telli, #dörttelli, #korgpa800, #korgpa500tr, #orgunsolotürkü, #karesiliahmet, #ahmetözdaş

Merhaba, sınırlarımı zorlamaya çalıştım. Youtube: Ahmet ÖZDAŞ kanalımda çokça çalışmalarım mevcut ve her fırsatta yenilerini eklemeye devam ediyorum. İyi seyirler dilerim. Abone olup kanalıma destek olursanız sevinirim. Saygılar.

1.jpg
 
Mi üzerinden çalıyorsun.. bende mi çalıyordum.. bazende re. öbürküleri tranpose sağolsun :)
sağolasın.. saygılar..
 
Eline saglik güzel olmus bir yerde birazcik azicik tak i kacirip andinda yine yakalamisin
bide yaylilar cok temiz sound olarak duyulyor ben begendim
 
Mi üzerinden çalıyorsun.. bende mi çalıyordum.. bazende re. öbürküleri tranpose sağolsun :)
sağolasın.. saygılar..

@ admin Timur Abim selamlar saygılar tekrardan, ilk yorum ve çoğu zaman da tek yorum senden geliyor :) Sağ olasın. Aynen Mİ karar çalıyorum. İlk öğrendiğim eser KASAP HAVASI idi. LA KARAR öğrenmiştim hala LA üzeri çaldığım tek eserdir. Bu eseri Mi den çalmayı da pek denemedim. Orta okulda org dersi almadan önce ilk flüt öğreniyorduk herkes gibi ve ilk deneyim de haliyle flütte öğrenileni orgta çalmaya çalışmak oldu. Flütteki parçalar da genelde mi karar olduğu için KARAR sesin ne olduğunu bile bilmeden istemsiz olarak Mİ karara alıştım. Çiftetelli için RE KARAR daha uygun izlediğim videolarda bunu görüyorum Mİ KARAR daha zor. Ama Mi de alıştım ben Mi kararın her türlü zor geçişlerini yapıyorum çok şükür. Sadece RE de NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ ADLI eseri çaldım. Diğerlerine senin dediğin gibi TRANSPOZE sağ olsun. O yüzden piyano çalanlara ayrı saygım var. Her sesten çalıyorlar. Aynı şekilde en usta klavyeciler de transpozeye bağlı kalmadan her karar sesten çalabiliyorlar ama hakikaten zor olsa gerek ki hayatını adamak lazım o seviyelerde çalabilmek için. Saygılar.
 
Eline saglik güzel olmus bir yerde birazcik azicik tak i kacirip andinda yine yakalamisin
bide yaylilar cok temiz sound olarak duyulyor ben begendim

@ E ertan1970 :) hocam anlık performans denemesi oldu. Tabi ki kusursuza en yakın çalmak için denemeler yaptım. Çift klavye hakimiyeti çok farklı bir boyut. Zamanlama, hesaplama, hız çokça parametre giriyor. Hele ki böyle bir çalışmada herşey en üst seviyede olmak zorunda. Kolay bir performans olmadı benim için de. Yorum için teşekkür ederim. Saygılar.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst