• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 -2&4 VE 9&8 T3 VE T4 lerlede uyumlu

Cevap: A2000 -2&4 VE 9&8 T3 VE T4 lerlede uyumlu

inşallah beyenecenizi umduğum güzel şeyler yaptım inşallah pazartesi atacam siteye

üstad ellerine saglık teşekkür ederim

Evet herkesten a2000 için destek bekliyoruz 15 dk sonra yeni düzenlediğim bir 9&8lik sitede hazır olacak

ya arkadaşlar artık ritim paylaşmakta sorun oldu paylaştığım diğer 9&8 lik ritimde ritimi benim yazmadığımı sadece editlediğimi percusyonları değiştirdiğimi açıkladım ama başka bir arkadaş bu ritimi daha önce paylaştığını
(sadece demosunu ) yayınladığını dile getirdi dinledim demoyu ritim altyapıları aynı doğru ama perc. farklı ritimlerden alındı ben bunu zaten konunun başında yazdım ben bu ritimi tyros paylaşımlarından indirdim a2000 de denedim perc. çalışmadı ve değiştirdim ve paylaştım . kötümü yaptım o zaman yaptığımız şeyleri kendimizemi saklamalıyız acaba siz ne dersiniz...

üstadım kendine saklamana gerek yok bırak herkez istediği yorumu yazsın zaten herzamn bir comak la uğraşan olur sen yaptığın paylaşıma bak faz la kafana takmaböle şeyler olur gecen sen can başara bile salime batuha neler demediler adamlar neler yaptı neler ama taşlamak herzaman hazır cevaptır