• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

a2000 için yeni usb olurmu sizce?

Cevap: a2000 için yeni usb olurmu sizce?

dedikleriniz katılıyorum ama a2000 kullandınız mı hiç bilmiyorum bence bütün kalvyelerden kullanışlı pratik ve rahat en hızlı bu kalvyede herşeyi yapabiliyorsun...

evet ayhan abimiz set çıkaracak diye bende biliyorum eğer yalan olmazsa çıkarırsada on numara olur

Yamahanin tum modellerini kullandim a2000 emo usb dahil siz birde s750 veya s950 yi canli dinleyin emo usb ile tum bati turk sesler bati emo ritmler nasiiiiil gercekci canli inanamayacaksiniz ayni emo usb, s750 de cok cok daha iyi geliyor kulaga , kullanim olarakta oldukca pratik....
Onemli olan set bollugu degil sesler ve ritmler ne kadar gercekci ve biz eserleri ne kadar dogru calabiliyoruz asil olan budur...

Şu Yamaha'yı anlama bir türlü mümkün değil.Adamlar tamam güzel alet yapıyorlar.Ama dediğiniz gibi neden bir tek kişinin setine insanları mahrum ediyor.Ben bu orgu alıyorsam mecburmuyum falancanın setini kullanmaya.Neten Korg gibi kullanıcıya tamamen açık bir alet yapmazlar acaba.Jembeycem isimli arkadaşımız tutmuştur bir korg gidiyor diyor.Evet doğru,Bende bir korg kullanıcısıyım.Korgun sesleri yamaha kadar güzel değil onada katılıyorum.Ama Korg şu anda klavyelerin içinde en pratik olanıdır.Ayrıca kullanıcıya tamamen açık bir alettir.İster Ahmet'in setini yükleyin İster Mehmet'in setini yükleyin.İsterseniz hiç set yüklemeyin.Kendi setinizi kendiniz Oluşturun.Ayrıca aletde herşey elinizin altında,en çabuk ve pratik bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.Korg bunun için piyasada lider.

aynen öyle yamaha Türkiyeyi nasıl umursamıyorsa ki umursa saydı kullanıcıya açık olurdu bizim müzisyenlerde yamaha yı umursamıyo piyasada yamahanın en çok tutulan org u a1000 oldu forumlar hariç dışarda a2000 or700 ü bilen bile yok bizim klavyecilere org dediğin zaman en başta pratiklik ve sağlamlık geliyo

Bu arada sordum ayhan abiye evet öyle bir çalışma olucakmış ama biraz zamana ihtiyacı varmış...

Yamahanin tum modellerini kullandim a2000 emo usb dahil siz birde s750 veya s950 yi canli dinleyin emo usb ile tum bati turk sesler bati emo ritmler nasiiiiil gercekci canli inanamayacaksiniz ayni emo usb, s750 de cok cok daha iyi geliyor kulaga , kullanim olarakta oldukca pratik....
Onemli olan set bollugu degil sesler ve ritmler ne kadar gercekci ve biz eserleri ne kadar dogru calabiliyoruz asil olan budur...

altyapı seslerinden kaynaklanan bir durum s950 de gitar mod 2 var baslar daha iyi ritimlerde kulanılan altyapı seslerinden kaynaklanan bir durum tyros 5 de nasıl kim bilir tyros 5 emo set 6 haziranda yayınlanacakmış görelim bakalım nasıl

s950 ve 750 dee tyros 4 de olan sdutio kit varmı.....?

Ben yamaha kullanıyorum inanın onca uğraşmama rağmen pek bisey yapamıyorum bi yerden sonra takılıp kalıyorum korg a hiç ısınamıyorum yamahanin saund u inanılmaz tatmin edici ama sadece alt yapısal olarak korg gibi uğraşmadan herşey alttan sana geliyor bütün alt yapı sesleri fakat düğünluk alet değil bence yıllardır yamaha kullanıyorum üzülerek bu sene korg a gececem.

Calinmak istenen sarkiyi eseri iyice ogrenip akor ve notalari dogru calabilirsen yamaha altyapi veya ritm ve enstruman sesi konusunda gercekci yapisiyla uzerine duseni yapiyor yeterki sen calabil

Şu düğün orgu, program orgu meselesini ben bir türlü öğrenemedim gitti:) benimde a2000 var ama ben düğünde çalmam demiyor, milleti oynatmaktan ossurtuyor.