• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

A2000 Sequencer Kayıt Demosu

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 33
  • Görülen : 5K
K

kuvayi

Misafir
Sitedeki dosya boyut kısıtlaması nedeniyle 1,45" lik bir süreyi paylaşabildim.Bu nedenle dosya boyutunu ayarlayabilmek için de Bitrate 64k bps olarak kayıt yapmak zorunda kaldım :)
En azından A2000'e değişik bir bakış açısı kazandırır diye düşündüm.Sequencer kayıttır.

Sözkonusu "Döneceksin" isimli eser; tasdikli bir beste çalışmamdır.

Saygı ve sevgilerimle,

Ekli dosyalar

• döneceksin.mp3
    1.6 MB · Görülen: 403
Cevap: A2000 Sequencer Kayıt Demosu

Hocam, çok güzel bir eser yahu...
Keşke sözleriyle birlikte dinleme şansımızda olsaydı...
Ancak eğer beste çalışmalarınız varsa bunları sadece klavye sequencerı ile düzenlemeye çalışmanız bir süre sonra sizi tatmin etmeyecektir diye tahmin ediyorum...
Bu konuda her türlü yardıma hazırım...

Ch.

Teşekkür ederim Chordsolo.

Sözleri var, ancak şan kaydı için bayan solist bir arkadaşımın provaları devam ediyor.
3 çalışma için devam ediyor kayıtlarımız. Bittiği zaman video olarak siteye yüklemeyi düşünüyordum zaten.

Aranje olayına gelince; haklısınız, zaten prodüksiyon programları ile destekli çalışıyorum.
Yardım teklifiniz için teşekkür ederim ayrıca.Her zaman ihtiyaç duyduğumda danışabileceğim birisiniz zaten. :)

Bu çalışmam ile birlikte 4 çalışmamı daha tamamladıktan sonra, irtibatta olduğum bazı önemli müzisyenlerle görüşeceğim nasipse Mart ayının 2. haftası. Bu da bizim müzik kulvarımız işte, ne yaparsın :)

Saygılar,

arkadaşım bu dinlediğimiz kayıt sadece a2000'e mi ait eğer öyleyse gerçekten harika

Süper kayıt. Eğer canlı bu şekilde ses verecekse çok iyi......

müthiş bir kayıt,müthiş performans,müthiş ritimler ve sesler.

Çok sağlam sesler gerçekten kayıtta bi okadar temiz,valla ne yalan söyliyim aletin ilk defa bukadar net bir kaydını dinliyorum şaşırttı beni ;)

frden slmlar valla diycek bisey kalmamiski manifuque

valla sesler çok dolu dolu geliyor çok güzel.bestede çok güzel bu arada başarılar dilerim.

ellerine, ruhuna sağlık abicim mükemmel geliyor.

levent abi diğer eseri de bekliyorum.... :D

(bu arada aletin cihaz soundu da bu şekilde. Geçen gece ilk programımı yaptım kayıp yok)